"אנחנו מאמינים ש..." והתגובה שלי- אשרי המאמין.
סביר להניח שהוא צודק. מבחינה תקציבית, אין לי מושג. מניח שהוא יודע על מה הוא מדבר והרי ניתן לבדוק זאת בקלות יחסית. מבחינת הסיכוי להגיע להסכמות בנושא הגיוס-לימוד, אכן הכל מצביע על כך שזה חייב להסתדר בעתיד הנראה לעין. הסיבות לכך משפטיות ותקציביות. זה כורח שלכאורה חייב להתממש ומן הסתם הוא מעורה בעניין.
לא סתם אני טוען שהדת היא מחלת נפש והחוסים בצילה של הדת הם חולי נפש!!
יפה שהזכרת לנו את המניפסט שלך בענין. אבל, וסליחה על שאלת הכפירה, מה זה קשור לדברי דרעי למעלה עליהם נשאלנו?לא סתם אני טוען שהדת היא מחלת נפש והחוסים בצילה של הדת הם חולי נפש!!
הרבה יותר יפה שהזכרת לנו את המניפסט שלך בענין!!!יפה שהזכרת לנו את המניפסט שלך בענין. אבל, וסליחה על שאלת הכפירה, מה זה קשור לדברי דרעי למעלה עליהם נשאלנו?
תגיד, אין מצב לקצת מקוריות ויצירתיות? סתם לחזור על דברי ולהשליך אותם? זה אמור כאילו לגרום לך להישמע חכם בצורה כלשהי? משעמם משהו..הרבה יותר יפה שהזכרת לנו את המניפסט שלך בענין!!!
ברור. אתה הרי לא טיפש ויודע מצוין שהתייחסת למשהו חסר כל רלוונטיות לענייןאני בהחלט מבין למה לא הבנת את ההקשר!!
מעניין שאתה יודע מצוין את מה שאתה חושב שאתה יודע.תגיד, אין מצב לקצת מקוריות ויצירתיות? סתם לחזור על דברי ולהשליך אותם? זה אמור כאילו לגרום לך להישמע חכם בצורה כלשהי? משעמם משהו..
ברור. אתה הרי לא טיפש ויודע מצוין שהתייחסת למשהו חסר כל רלוונטיות לעניין. אשריך שאתה מודה בכך, הגם שבמשתמע.
בכל מקרה, נראה שה'דיון' הזה לא הולך להוביל לשום דבר חיובי או ענייני. אז על-מנת למנוע את העכרת השיח בפורום לחינם, אפרוש ממנו כעת ברשותך. אם וכאשר תשנה דעתך ותחליט להתייחס עניינית, בין אם לדברי ובין אם לדברי דרעי למעלה עליהם נשאלנו, כמו תמיד אשמח כמובן לשמוע ולנהל דיון ענייני ר"ל. רק תעדכן.
עד אז, מיצינו.
אתה לגמרי צודק, מדובר במחדל שלי. בסוף תגובתי הקודמת אמנם ציינתי שמיצינו, אך שכחתי לאחל לך הרבה בריאות. מכאן מובנת תגובתך זו ותוכנה.מעניין שאתה יודע מצוין את מה שאתה חושב שאתה יודע.
לא תפסיק עם התיחסות לגוף??
אולי באותו סיגנון שלך והתיחסותך לעניין הגוף אנצל גם אני הזדמנות הפז להתיחס לעניין הגוף ופעם לגופך!!
הרי גם אתה יודע מהם נטיותיך המיניים!!
עכשיו מיצי תבוא!!
מיצי![]()
נו תגובתך המלווה ב"יקירי", מאשרת את מה שאתה יודע שגם אני יודע על נטיותיך המיניים!!אתה לגמרי צודק, מדובר במחדל שלי. בסוף תגובתי הקודמת אמנם ציינתי שמיצינו, אך שכחתי לאחל לך הרבה בריאות. מכאן מובנת תגובתך זו ותוכנה.
אז בזאת יקירי, הרבה בריאות, מעומק הלב.
מיצינו, בכל תחביר שתבחר להגחיך את עצמך הלאה.
לדעתי סוגיית הגיוס היא אכן לא סוגיה בטחונית, אבל לגמרי כן סוגיה חברתית. למעשה, היא אך ורק סוגיה חברתית. אני לא יודע בדיוק למה כוונתך בעניין אשכנזי וכו'. אמנם נכון שרוב בחורי הישיבות בהם מדובר בסוגיית הגיוס, מגיעים מהקהילה האשכנזית דווקא. אבל עדיין מדובר בטענה כלפי המגזר החרדי בכללותו וכך גם המגזר עצמו מבטא את עמדותיו בעניין אם אני לא טועה.מאחר ושאלת גיוס החרדים מעולם לא היתה סוגיה ביטחונית חברתית אלה יותר שאלה פנים אשכנזית, בין העליתות בישראל שהן במהותן אשכנזיות לבין החלק השמרני אשכנזי בממשלה. בתפר הזה ניסו פוליטיקאים לא חכמים במיוחד, ובלשון המעטה, לתת כתף תומכת לעליתות אותן הם משרתים בנאמנות. אז אולי הממשלה תחליט להשוות את שכר הרבנים לשכר המרצים... כי דרעי צודק. בסוף יום השאלה היא שאלת כסף... ולא שאלת בטחון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.