מה דעתכם על האוזניות האלה?

chicoes

New member
מקבלים אותם

ביחד עם הזן מיקרו אם קונים באתר שלהם.

TheRealDeal

New member
התכוונתי שלא כדאי להשקיע

עליהן עוד 40$, קריאייטיב היא לא חברה טובה בתחום האוזניות, ובטח לא אוזניות שמבטלות רעש במחיר הזה, ובכלל, אוזניות מבטלות רעש זה לא מומלץ... אבל אם אתה מקבל עם הנגן, בלי להוסיף כסף, אז זה נחמד כבר.

chicoes

New member
אפשר לקבל המלצה

לאוזניות איכותיות ולא יקרות? עד 500 שקל בערך פלוס מינוס

TheRealDeal

New member
Grado SR-60

400 שקל www.zigzag2000.co.il המחיר בארץ לא מאוד שונה מהמחיר בחו"ל, בטח לא מחיר ששווה לא לקבל אחריות בארץ.

TheRealDeal

New member
ההבדל לא מורגש בלי מגבר אוזניות

איכותי, SR60 יותר זולות ועדיפות לשימוש ישיר מנגן

chicoes

New member
אתה שמעת באוזניות האלה?

האיכות סאונד טובה? הן גם נוחות על האוזן? כי אני לא רוצה שהאוזן תכאב אחרי כמה שעות שהן עלי. אגב, מה עם האוזניות של KOSS? מומלצות?

TheRealDeal

New member
אוזניות של קוס טובות גם

אבל בארץ גונבים על האוזניות של קוס יותר מדי... אז אם כבר, כדאי להזמין מארה"ב. לגבי הגרדו, אני הולך לנסות את הSR-60 בימים הקרובים וכנראה גם לקנות אותן, בעיקרון רציתי להזמין אוזניות יותר איכותיות ב200$ מיפן, אבל לא הצלחתי לשכנע את אבא שלי למה אני צריך כאלה אוזניות... אז "התפשרתי" על הSR60, הרבה אומרים שהן לא נוחות אבל שהן מעולות וכיפיות להקשיב להן, הבעיה היא שהריפוד על האוזניה לא מספיק והיא לוחצת מדי, אז ע"י עיקום קטן של הHEAD BAND, אפשר להוריד לחץ מהאוזן, זה יפעיל יותר לחץ על הראש אולי, אבל זה עדיין יותר נוח, ככה קראתי אבל, זה לא מניסיון.

TheRealDeal

New member
או PORTAPRO או KSC35

או KSC75, לפי הסדר שאמרתי, הKSC35 דיי נדיר, אבל בכל מקרה, עדיף את הPORTAPRO למרות שהן קצת מכוערות, אם אתה מחפש משהו יותר יפה הייתי הולך על הסנהייזר PX100 שנחשבות למעולות גם כן, ולא PX200.

TheRealDeal

New member
תישאר עם הKOSS

אומרים עליהן רק דברים רעים בHEAD-FI, מה גם שיש להם איזה קליפס שנוטה להישבר... איזה אוזניות אתה מחפש? לשימוש ביתי או לניידות? ואיזה סוג של אוזניות אתה רוצה? זה יוכל לעזור

chicoes

New member
אני רוצה לקנות זן מיקרו

אז אני רוצה שיהיו גם לבית וגם ניידות.אבל יותר בקטע של בית מאשר ניידות. חשוב שיהיו גם נוחות על האוזן ולא יכאיבו לי. וכמבובן איכות סאונד שתהיה מעולה. תשמע, אין לי בעיה להזמין גם מארה"ב. בקיצור לא משהו בומבסטי (אני לא הולך לתקלט במועדון) אבל שיהיה איכותי. תודה

TheRealDeal

New member
אוקיי, אז יש את הPORTAPRO

או את אלה, שאמורות להיות נחמדות. לא ניסיתי אף דגם, אני מתבסס על תגובות של משתמשים בעיקר.

chicoes

New member
מה דעתך?

העסקה משתלמת? על המשלוח לארץ אני לא משלם ככה שזה יעלה לי בסביבות ה40 דולר כולל המיסים

TheRealDeal

New member
כן, מחיר מעולה!

הייתי קונה לעצמי אם היה לי חשבון פייפל

למעלה