מה דעתכם על האיחוד החדש??

RonspotNL

New member
הם בטח יתפללו

שיוכלו להמשיך ולסחוט את החברה הישראלית לאכול חינם לכפות את החולניות שלהם ככה שהם בטוח יעשו את זה מבלי לגייס אותם בשביל זה

שקדי

New member
האם נסתם הגולל על.........

אפשרות שהמצביע הישראלי יצביע חברתית
והחמורים יתעקשו להמשיך לאכול קש??

שקדי

New member
חברתית זה למפלגה שתשים את האזרח בראש מעיניה

לא האזרח הטפיל והמשתמט
אלא לי לך לכולנו...שנחיה כאן כבני אדם

ALLEGRO10

New member
הליכוד הוא הכי חברתי

תסתכל על החקיקה שלהם ב-4 השנים האחרונות.

קצה

New member
אתם התפצלתם

לאיחוד ומאוחד
ויש גם את הארצי ומפ"ם
לא משנה השם ,זבל מפוצל או מלוכד לא מריח טוב יותר
עדיף גרביים מסריחות על קיבוץ מסריח
כי את האחרון צריך לפרנס על חשבון ניצולי שואה ,עיירות הפיתוח , ישובי הערבים ,עולים ועניים

שקדי

New member
מה הליכוד יודע לעשות כבר ראינו

האמת.....מחייב שינוי בהול....................

ALLEGRO10

New member
לפי אתר "דיילי פייננס" הישראלים מאושרים

לפי אתר "דיילי פייננס" הישראלים הם בין המאושרים ביותר
הישראלים במקום השישי מבין אזרחים המאושרות בעולם. הישראלים מרוצים מחייהם, מהישגיהם החינוכיים ומאורך חייהם. 81% מהישראלים מדווחים שבריאותם טובה עד טובה מאוד. 70% מהישראלים אומרים שם לא מפחדים ללכת הביתה בלילה. דנמרק הגיע למקום ראשון במדד האושר וארה"ב הגיע רק למקום ה-11.

[URL]http://www.dailyfinance.com/2012/05/24/the-10-happ[/URL]iest-countries-in-the-world/#photo-5

hot960

New member
לא, מה פתאום

נצא מתוך ההנחה שלך שחברתי -זו שלי יחימוביץ או לפיד.
והליכוד ביתנו יותר בטחוני
(ולא כתבתי ציפי כי היא האשמה הראשית בנגלה האחרונה -זמנה עבר)

אחרי הבחירות הם יכולים לבקש להצטרף ולפעול לרווחת האזרחים
אבל נראה לי ששלי תעשה אותה טעות כמו ציפי ומופזי

אולי ללפיד יהיה הרצון לטעום את מנעמי השלטון

הבעייה שאני לא רואה מועמדים לח"כ רציניים במפלגות האלו
או שהם עייפים כמו המשוריין פואד (זקן החכים) או שהם טירונים שייקח להם כמה שנות משכורת ועינוגים כדי להתפקח

ALLEGRO10

New member
מצויין. מחזק את הימין. גם הבית הלאומי והיהודי

בדרך לאחיחוד. זה ישמור יותר קולות בימין, וינצל טוב יותר את מספר המצביעים להשגת המנדט הנוסף (העברת קולות עודפים בין שתי רשימות גדולות זה מיצוי יעיל יותר מאשר בין 4 רשימות נפרדות). אני שמח שהשמאל לא מסוגל להתאחר ורשימה אחת תגזול מהאחרת. תוסיף לזהנ את כל הארגונים החברתיים ההזויים שגם הם יצטרפו ויקחו קולות שמאל אליהם, ויבזבזו אותם. עלה ירוק - נשים בשחור - סמים בסגול וכו' הם גנבי קולות ראויים למר"צ ולעבודה.

שקדי

New member
התבלבלת...אני לא מדבר על סטטיסטיקות ומנדטים

אני מדבר על טובת האזרח הקטן ונגד קפיטליזם חזירי
מה הימין הקיצוני יודע לעזוב כשכוחו מוחלט כבר ראינו ולא נהנינו

ALLEGRO10

New member
טובת האזרח היא משילות גדולה יותר של הממשלה

ממשלה שתוכל להקים קואליציה כשהגרעין המקים רחב יותר וחזק יותר כשהיא לא צריכה להיכנע ולשלם בכספינו לשותפות הקטנות יותר. האיחוד היום, רק בריצה לכנסת ועדיין לא במפלגות עצמן, הוא מעשה נבון ביותר גם מבחינת ממשל, ובודאי שגם מבחינה פוליטית. ישנם אנשים מתנדנדים שירצו לבחור לליכוד ביתנו רק משום ההבנה שנצטרך לתת להם כוח חזק יותר כי כבר הוכרע מי יקים את הממשלה הבאה.

הצעד הבא שצריך להיות הוא החזרת הגרעין האזרחי של ש"ס, שגם הוא נחטף מהליכוד בתחילת שנות ה-80, לתוך הליכוד ולבלט אותה אחת ולתמיד כמפלגה דתית-מזרחית. צריך לצמצם כמה שיותר את המפלגות הדתיות. אפשר לעשות את זה עם ש"ס, אבל בתהליך ארוך יותר. יהיה קשה לעשות את זה עם המפלגות החרדיות. אולי ההליכה המשותפת גם של הבית היהודי והבית הלאומי (שכבר הכריזו עליה אבל עדיין לא השלימו אותה) צתטרך בעתיד לקרסם בחברה החרדית, שהיא מאוד מגוונת, ולהעביר נתכים לאותה רשימה. צריך להבין שבארבע השנים האחרונות הואצה פתיחות החרדים לחברה החילונית ואנחנו רואים יותר קבוצות חרדיות ששולחות צעירים לגיוס, ללימודים אקדמאים ולעבוד. היום יותר מ-40% מהחרדים עובדים, כהיקף העבודה אצל החרדיות הוא מעל 60%. זוהי מגמה שצריכים ללוות אותה ולתמוך בה, גם ע"י מיזוגים פוליטיים עם רשימות פוליטיות חילוניות. מצידי שיילכו חלקם אפילו, ריבונו של עולם, למפלגות שמאל (כמו זאת הצביה מה-שמה במר"צ).

למעלה