תמיד תלמד לתת מבלי לזכור ☝️ ולקבל מבלי לשכוח🙏🏻
גולשת תמיד בשמחה Well-known member 6/9/20 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: תמיד תלמד לתת מבלי לזכור ☝ ולקבל מבלי לשכוח לחץ כדי להרחיב... אימרה יפה רק לכתיבה
נכתב ע"י חורזת באהבה: תמיד תלמד לתת מבלי לזכור ☝ ולקבל מבלי לשכוח לחץ כדי להרחיב... אימרה יפה רק לכתיבה
SupermanZW Well-known member 6/9/20 #6 נכתב ע"י חורזת באהבה: תמיד תלמד לתת מבלי לזכור ☝ ולקבל מבלי לשכוח לחץ כדי להרחיב... לא מסכים. גם כשמקבלים וגם כשנותנים חשוב לזכור.
נכתב ע"י חורזת באהבה: תמיד תלמד לתת מבלי לזכור ☝ ולקבל מבלי לשכוח לחץ כדי להרחיב... לא מסכים. גם כשמקבלים וגם כשנותנים חשוב לזכור.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 6/9/20 #4 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: אכן כך. אני תמיד מוכן לתת. וכמובן גם לקבל. לחץ כדי להרחיב... מה עם לזכור ולשכח?
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: אכן כך. אני תמיד מוכן לתת. וכמובן גם לקבל. לחץ כדי להרחיב... מה עם לזכור ולשכח?
Harrington Well-known member מנהל 6/9/20 #3 אימרה יפה, אבל הייתי מחליף את ה"תלמד" ב"תדע". הרי אם נלמד לעשות כן מספיק שנלמד פעם אחת או בתקופה מסוימת.
אימרה יפה, אבל הייתי מחליף את ה"תלמד" ב"תדע". הרי אם נלמד לעשות כן מספיק שנלמד פעם אחת או בתקופה מסוימת.