מה דעתכם על האלבום האחרון?

מה דעתכם על האלבום האחרון?

לדעתי במילה אחת האלבום החדש הוא פשוט מעולה ומושקע, אבל בוא נחזור לביקורות הצוננות עליו? מדוע הגזימו בביקורות ואמרו שהאלבום לא משהו, למשל בדוט מיוזיק נתנו עליו 2.5 כוכבים ועל דיסק של בריטני נתנו 3 בהההה... מה קורה כאן? כמו כן מה דעתכם על הסינגל הבא לדעתי כל שיר יכול להיות סינגל מוצלח אבל כמו שראיתם עם השיר CRY הוא בקושי נמכר רק מקום 25 בבריטניה! מאכזב מאוד... חבל שהוא לא הוציא את זה באר"הב, זה השיר הכי טוב שלו מזה שנים, אם הוא היה מופיע בקליפ זה היה בודאי עוזר למכירות, הבנאדם צריך קצת לקדם מכירות...

mjjman

New member
בקשר לאלבום

אין ספק שמדובר באלבום שהשקיעו בו הרבה, אבל לצערי הרב, קשה להגיד עליו שהוא מעולה. יש בו מספר שירים יפים, אבל קשה להתעלם מהתחושה שחסר משהו באלבום... חסר מגע זהב של מפיק מנוסה, שיתן את הטאטץ הסופי (מישהו בסגנון של קווינסי ג´ונס). ...באשר ל-CRY - בהחלט מדובר בהחמצה גדולה. אם לשיר הזה היה קליפ _נורמלי_ - אני מוכן לחתום לך שהוא היה רץ חזק מאוד. טוב, אבל עזוב... נעשו כל כך הרבה טעויות בקשר לאלבום הזה...

AS2000

New member
זה לא ההחמצה היחידה

CRY זה לא השיר המוחמץ היחיד בקרירה של מייקל היו לו הרבה שירים מוחמצים וזה חבל!!!!!!!!!

enicegirl

New member
אתה כל כך צודק!!

למייקלנו היו שירים יפייפים אחרים שלא זכו כ"כ להתפרסם וזה עצוב מאוד! איך זה שהרבה מכירים את SMOOTH CRINIMAL בביצוע של איזו להקה מופלצת (סליחה) אבל את הביצוע של מייקל אף אחד לא מכיר? מי שאמר שצדק רק כוכב, צודק. באאאאאסה...

AS2000

New member
מכירים לא לדאוג

לא לדאוג הרבה מכירים את השיר Smooth Criminal הוא נחשב לאחד הטובים שלו והקליפ בכלל חבל על הזמן

enicegirl

New member
כמעריצה לשעבר- לא משהו

הייתי מעריצה היסטרית של מייקל לפני כמה שנים. השנה אפילו זכיתי בכל הדיסקים שלו בגרסה המהודרת (בתוכנית רדיו). השירים של מייקל 10!! איכותיים מאוד אבל אני חושבת שהאלבום האחרון די חרג מהסגנון האהוב והמוכר שלו. האלבומים המצויינים הם משנות ה-80 וזוהי כמובן, רק דעתי. אני עדיין משוגעת על הריקודים שלו והוא בן אדם ואמן מקסים!! שכולם ידעו..

למעלה