מה דעתכם על האלבום My Iron Lung סתם בלי שום קשר... רק רוצה לדעת.. :))))))
ל לתומי יש אקדח ביד New member 17/11/02 #1 מה דעתכם על האלבום My Iron Lung סתם בלי שום קשר... רק רוצה לדעת.. )))))
I i might be wrong New member 17/11/02 #2 אני מתה עליו! הוא נחשב כבר ברמה של אלבום אצלי.. יש לו כזאת אוירה מדהימה אני מתה להשיג אבל את airbag/how am i driving יש שם גם מלא שירים שאני ממש אוהבת גם מתה להשיג סינגלים שיש בהם את indea rubber ו- molasses אבל זה כבר לחלוטין לא קשור אז אני ישתוק jimmy hendrix- night bird flying
אני מתה עליו! הוא נחשב כבר ברמה של אלבום אצלי.. יש לו כזאת אוירה מדהימה אני מתה להשיג אבל את airbag/how am i driving יש שם גם מלא שירים שאני ממש אוהבת גם מתה להשיג סינגלים שיש בהם את indea rubber ו- molasses אבל זה כבר לחלוטין לא קשור אז אני ישתוק jimmy hendrix- night bird flying
P polyethylene New member 18/11/02 #3 כנ"ל אני אוהבת שם כמעט הכל, הכמעט שלי הם : my iron lung שמשום מה אף פעם לא התחברתי אל השיר הזה, והביצוע האקוסטי לקריפ, כי הוא מאוס...
כנ"ל אני אוהבת שם כמעט הכל, הכמעט שלי הם : my iron lung שמשום מה אף פעם לא התחברתי אל השיר הזה, והביצוע האקוסטי לקריפ, כי הוא מאוס...