מה דעתכם על האתר הרשמי של שאקירה ?

Hurakano

New member
מה דעתכם על האתר הרשמי של שאקירה ?

לדעתי הוא ממש בבעיה... זה אתר רשמי זה ?? איפה החדשות אני לא מבין... הם רק עושים פרסום למועדון המעריצים ולאפשרות של לקבל מבזקים על שאקירה לפלאפון... הדבר היחיד שהם מעדכנים (וגם זה אני לא בטוח...) זה את התאריכים והמקומות של הסיבוב הופעות. התמונות שמה ?? זה לא גלריה זה כמה תמונות... זה ממש עלוב... אתר רשמי ! צריכה להיות בו גלרייה מכובדת גם האתר מתייחס אל שאקירה כאילו היא התחילה את הקריירה לפני שנה וחצי - בקטגוריה של המוזיקה אין בכלל התייחסות לשאר האלבומים הקודמים והמצוינים שלה... רק ל- Laundry Service וחבל... באמת חבל... אתר רשמי שנראה כמו איזה אתר מאולתר שנבנה תוך שעה...

../images/Emo12.gif

באמת האתר קצת דיסלקט ... הוא ממש לא נראה כמו אתר רשמי ובאמת כל הזמן מפרסמים שם את המועדון של שאקירה (שצריך לשלם כדי לצטרף אליו ! ) ובגלריית התמונות יש את התמונות הכי מוכרות של שאקירה...אין אחד שלא מכיר את התמונות האלה... יש הרבה אתרים שהם לא אתרים רישמיים שלה והם פי אלף יותר מושקעים ויותר שווים !

perrinat

New member
האתר הרשמי../images/Emo103.gif

זה מה שהאומן רוצה שידעו עליו, ולא נמצא שם רכילויות וכדומה..... בהתחלה ממש התלהבתי מהאתר ומהעיצוב, אבל אח"כ הוא באמת לא עודכן. הגלריה שם ממש דלה, ואין עוד אטרקציות. אני יודעת שאומנים אחרים מפרסמים כל מיני דברים יפים ו מגניבים באתר שלהם, ומשתפת יותר את המעריצים. או שאין לשאקירה זמן לזה, או שהיא לא רוצה..... ו ח ב ל !!!!!

dor302

New member
דעתי../images/Emo4.gif

כל האתרים הרשמיים ככה אז אין לכם מה לצפות מאתר כזה גם אני לא ממש אוהב אותו תראו למשל את האתר הרשמי של בריטני כמה הוא ריק רק אתר מעריצים הו אתר לדוגמא אתר רשמי זה רק להציג ולפרסם את הזמרת ולא לפוצץ אותו בגלריות ואין ממש זמן לעדכן אותו כי מי שבעצם עושה אותו הוא חברת בניית אתרים !!!

לאה 13

New member
לדעתי

יש אתרים אחרים מצוינים שלהם מגיע להיות האתר הרשמיי באתר הזה יש בקושי תמונות כבר בפורום יש יותר תמונות כל מה שיש באתר זה ביוגרפיה נכונה ומלאה ואת הקול של שאקירה כששמים את הלחצן על הלשוניות וחוץ מזה כלום

smgfan

New member
נכון. אבל כל האתרים הרשמיים ככה.

רק האתרים הלא רשמיים ואתרי המעריצים הם שווים!

למעלה