מה דעתכם על הבחור מבאר שבע? מפונק? טיפש?

r i n i

New member
מה דעתכם על הבחור מבאר שבע? מפונק? טיפש?

צריך קצת "צומי"? באמת הסתבך עם "גורמים" כלשהם?
מה לא נכתב על האדיוט מבאר שבע? הקפיץ חיילים, ביזבוז של כספים, דאגה מיותרת - הכל, הכל נכון. מה שלא ראיתי שנכתב הוא על דאגת האמהות. בשניה אחת חזרתי לקיץ 2014. ביום חמישי לפנו ערב הסתובבנו כדי לקנות בגדים לחג כשהחייל קיבל הודעה לחזור לבסיס. באותה שניה צנח לי הלב. שלוש שעות עד שהגיע חזרה לבסיס. לקח אוטובוס הביתה להחליף חזרה למדים, משם לתחנת הרכבת משם לתל אביב ומשם לבסיס ואני מחשבת את קיצי לאחור. כשהלכתי לישון אחרי חצות שמעתי כבר שהבחור נמצא ויש חזרה לשגרה. נשבעת לכם, אם אתפוס אותו אני מכסחת לו את הצורה. כבר נאמר ש״בן כסיל - תוגת אימו״ ואין לי שום רצון להתחלף איתה כעת, אני מרחמת עליה. העיקר שזה מאחורינו אבל בחיי שאם אני תופסת אותו אני צכסחת לו את הצורה.
הבן הבכור יחד עם המתבגר היו בראשון לציון בהופעה וככה החזירו בדרך חזרה את החייל והחבר שלו, מי היה צריך את הזוועה הזאץ.
בואו לא נשכח שלושה כפרים פלסטינאים שפשטו עליהם חיילים על לא עוול בכפם.
סתם, סתם טמטום של בחור ותעזבו אותי מאחותו ש"לא עשתה גבות" כנראה לא היה לה שום דבר חכם להגיד וזה מה שיצא לה מהפה.

נ45

New member
כמוני כמוך - חושבת שמישהו צריך לתת לו כמה פליקים (בעדינות)

החייל שלנו הגיע ,למזלנו, הביתה בשעות הצהרים וכשהתחילו הפרסומים על ה"חטיפה" אמר שהוא מקווה
שלא יקראו לו חזרה.

מחפצה1

New member
סיכן חיילים. הדאיג אמהות ואבות. גרם עוול לכל יושבי האיזור.

ממש אין מילים.
מסכנים אביו ואימו
מקווה שישב הרבה מאוד זמן
ושאחרי שיבין מה עשו עבורו
יתן מעצמו וישקיע בעם שלא חשב פעמיים והקפיץ הכל רק כדי למצוא אותו.
נקודת אור אחת ויחידה שיצאה מכל הסיפור היא
שבאמת לא לוקחים צ'אנס ומחפשים מייד אחרי ההודעה.

r i n i

New member
החבר הטוב שלו כבר קיבל הודעה שלא ימשיך לשרת בקבע

פשוט בושה למדינה אדם כזה

הקפיץ צבא ומשטרה חיילים שהיו צריכים לצאת לחופשת חג בגלל דביל כמוהו נשארו לסייע בחיפושים
http://www.kikar.co.il/168011.html

למעלה