מה דעתכם על הדיסק של אוהד?

המאצו

New member
מה דעתכם על הדיסק של אוהד?

היו הרבה ציפיות, יש לו קול אגדי והוא לקח מלחין ומעבד ענק יוסי גרין ואלי לאופר אבל לדעתי אי אפשר לשמוע את הדיסק שלו מדי הרבה, כי הוא משתמש מדי הרבה בקול הגבוה שלו וזה קשה לשמוע את זה הרבה, זה צורמני קצת. שמעתי גם שנתוני הקניה הם גם לא משהו, חבל הוא בחור נחמד הוא היה צריך לדעתי להוסיף יותר קולות רקע ומקהלה ומוזיקה ופחות להבליט את הקול שלו.

אתה צודק...

אוהד נשמע טוב עם עוד זמר בתור קול שני ויעידו השירים המוצלחים שהוא עשה בהם קול שני (אנא בכוח של קן ברג`ס) בקיצר אהבתי את הדיסק שלו אבל אתה צודק שאי אפשר לשמוע יותר מידי את קולו הגבוה.

t a p u z 1 1

New member
כנ"ל מצטרףף לדעתכם אבל..

מי אנחנו בכלל שניתן הערות והארות ליוסי גרין???? קצת ציניות...אבל הבנתם....

אבקש להבין משהו

מאחר שאני רציני ולא ציני... מה פירוש "מי אנחנו בכלל שניתן הערות והארות ליוסי גרין???? " למה??? מי זה יוסי גרין ??? עם כל הכבוד אני לא נותן הערות והארות רק לאחד והיחיד.

דיסק לא רע,רק...

שזה לא מה שימכור זה לא כלכלי. הזמר עצמו בהחלט פצצת כישרון נדירה, קול לא מהעולם הזה וירטואוז מופלא, אבל מה לעשות חסר ניסיון. בתור תקליט ביכורים, זה מקבל ציון עובר בלבד, ומה לעשות שמר גרין ניסה לרקוד על 2 חתונות, טעמים שונים של קהלי יעד שונים ארה"ב וישראל, מה לעשות זה לא עובד כך. היה ראוי יותר לקחת לחנים מכמה מלחינים וכמה מעבדים, בתור דיסק ראשון. וכן כמו שצויין כבר שימוש מופרך ומוגזם בטונים הגבוהים, בקיצור נקווה שיפיק לקחים בדיסק הבא שהוא כבר עובד עליו וששם נוכל לשומעו שר שירים נורמליים, כהשהייה בטונים הגבוהים, יהיה בונוס ולא שיטתיות. אני אישית משוגע עליו. בהצלחה.

ועוד אנקדוטה...

היה לו קאוור ל"שאו מרום" של ילד הפלא מוטי זינגבוים שהיה לו ביצוע מדהים לשיר הזה וחבל שזה לא נמצא בדיסק שלו, וגם היה לו סינגל שרץ לפני שהדיסק יצא "אם אין אני לי" שדוקא היה להיט ברדיו וגם אותו הוא לא הכניס בדיסק. מישהו יודע מה הסיבה לזה?

למעלה