מה דעתכם על הדיסק HARD RAIN?

מה דעתכם על הדיסק HARD RAIN?

אהלן, אני מניח שרובכם שמו לב שהפורום דיי יבש,אני נכנס לפה כמה פעמים ביום אך אין שום תגובות חדשות לצערי(ואני מניח שלצערכם..) אז נספר מה חדש אצלי בגזרת הדילן משום מה קפצתי לרגע מאלבומי שנות ה60 לHARD RAIN מ-75, והאלבום הזה פשוט הדהים אותי. קראתי הרבה על ההופעות המגוונות של דילן,על הביצועים שהוא נותן שם ופשוט על התענוג שיש בלראות/לשמוע הופעה שלו. HARD RAIN בהחלט עונה על הציפיות האלו,אלבום הופעה(מ-75 כאמור) פשוט נפלא. מה דעתכם על הדיסק הזה? כי לפי מה שהבנתי הוא לא מוערך יתר על המידה.

אוקי שיר אחרי שיר

1. maggies farm - ביצוע סביר, לא יותר 2. one too many mornings - מצוין, הביצוע שאני הכי אוהב של השיר הזה. 3. stuck inside of mobile - הרבה פחות טוב מהגרסה המקורית 4. oh sister - ביצוע טוב 5. lay lady lay- טוב מאוד , ממש המציא מחדש את השיר 6. shelter from the storm - ביצוע חביב 7. youwre a big girl now - השיא של האלבום, אחד משירי ההופעה הכי טובים של דילן. 8. i terew it all away - טוב, אני די לא אוהב את השיר הזה, אבל הביצוע יותר טוב מגרסת האלבום 9. idiot wind - קצת מאכזב, לא ממלא את הפוטנציאל של השיר. בסך הכל אלבום לא רע בכלל.

זה לא הדיסק היחיד

של דילן שאינו מוערך, אני באופן אישי מתרעם יותר על Self portrait. נכון שאין בו חדש, אבל דילן מבצע כמה משירי האולדיז שהוא אוהב (כך אני נוהג להציג את הדיסק הזה) בצורה יפה ומעניינת. יש גם את הדיסק ההמשך שלו שבעיניי לא נופל באיכותו, אבל כמובן שדילן בא לידי ביטוי ביצירות הללו בצורה שונה מזו של תחילת דרכו, למרות שאם אתם חושבים על זה לעומק, זה עדיין לא ממש רחוק מהחומרים שנגע בהם ככותב טקסטים. לגבי שאלתך. לדעתי אחרי יציאת הבוטלג הרשמי ה-5 הדיסק הזה של Hard rain כתיעוד שמייצג את התקופה של ה-Rolling Thunder Revue כבר אינו רלוונטי (זו אולי הסיבה שהוא לא מוערך יתר על המידה), אבל לא שהוא נופל מאיכותו כדיסק בהופעה, למרות שאחרי כל הבוטלגים הרשמיים שיצאו ההופעה שאני עדיין מאוד אוהב ולדעתי היא ממשיכה להשתבח עם השנים זאת ההופעה ב-Budokan.

Chocoholic

New member
כן, Live At Budokan

מ 79'. ואכן הערך של 'Hard Rain' ירד אחרי שיצא 'Bootleg Series Vol.5 - Live 1975'; אבל בסה"כ זה אלבום טוב, זה היה סיבוב הופעות עם הרבה אנרגיות ודילן היה ממש בתוך זה (אפשר לשמוע לפי הצורה שהוא שר ולראות לפי האיפור שהוא שם
), אני אוהב את רוב הביצועים שם.

למעלה