מה דעתכם על ההזמנה הזאת?

אתי@

New member
מה דעתכם על ההזמנה הזאת? ../images/Emo35.gif

תשובות כנות יתקבלו בברכה...

שירי71

New member
אז ככה: אובייקטיבית וסובייקטיבית

אובייקטיבית חברים שלנו עשו את זה ככה בדיוק וזה ממש מדהים יפה נקי ולא מקושקש וכל מי שראה את ההזמנה אצלנו על המקרר לא הפסיק ומר שהיא מה-זה יפה ומכובדת ולא מקושקשת - וגם אנחנו חשבנו כך. אבל (סובייקטיבית) בחודשים האחרונים יצא לי אישית לראות (גם כאן) עוד מס´ הזמנות שהן בדיוק אותו הדבר, מה שלדעתי פוגם קצת באפקט... אבל זה עניין אישי של עד כמה אתם לחוצים שיהיה לכם משהו חדש ולא מוכר, או לא.

*שיר

New member
חמוד ופשוט, ויש גם הערה

הציור של עץ התפוזים מתאים כשמתחתנים ב"ליד הנחל" שנמצא באזור עם פרדסים. את צריכה לראות אם הציור הזה מתאים גם לכם, או לחשוב על ציור אחר מתאים.

הילית*

New member
אז ככה...

במקום אני הייתי נעולה על ההזמנה הזאת. צבעים יפים ורעיון חמוד. אם תשימי לב אז יש שני תפוזים שנפלו מהעץ, סמל אולי לזוג. חשבתי לעשות את זה אפילו עם עץ אחר וכבר התחילו לעצב לי אותה עד ש... מישהו מבני המשפחה הקרובה העיר לי ששני תפוזים שנופלים, אפילו אם הם נראים יפים ובשלים הם בעצם רקובים. (ואני יודעת שאת מחייכת עכשיו..) אבל זה פשוט גרם לי לרדת מזה למרות שממש אהבתי את ההזמנה ואת הצבעים שלה.

אתי@

New member
וואו, תודה על כל ההערות... ../images/Emo24.gif

ממש לא חשבתי על כל הפרטים הקטנים האלה. איזה חכמות אתן... ביום שישי אני הולכת לבית הדפוס ונראה מה יציעו לי שיהיה יותר מוצלח. תודה, אתי@

שושקה@

New member
חמוד ונעים - אבל כבר ראיתי את

ההזמנה הזאת לפחות פעמיים (וזו השלישית) - ככה שהיא לא ממש מקורית (תמי מאור, לא?)

אתי@

New member
אולי לא מקורית, אבל את האמת???

אני מתחתנת רק פעם אחת ומה אכפת לי מה היה בחתונות אחרות? החתונה שלי היא אחת ויחידה, לא???
וחוץ מזה, לקחתי אותה מהפורום הישן ב - IOL, ושם היא הופיע פעמיים. אז אולי משם את מכירה אותה???

*שיר

New member
ואם בענייני הזמנות עסקינן, רציתי

לשאול: איך נשמע מחיר של 2 שקל להזמנה (200 הזמנות) להדפסת ההזמנות על נייר ממוחזר, 2 צבעים? (עוד מעט ההזמנה תהיה מוכנה אז אני אראה לכן)

הילית*

New member
זה גם מה שאנחנו עשינו

וזה נשמע לי מאוד סביר. אנחנו משלמים 480 ש"ח + מעמ לנייר ממוחזר עם הדפסה עם 2 צבעים וגם הם הדפיסו לנו חבילה גדולה של כרטיסי ביקור של שנינו יחד שעליהם אני מתכוונת לכתוב לאחר החתונה "תודה על השתתפותכם". העיצוב של הכרטיסים האלו דומה מאוד לעיצוב של ההזמנה.

שירי71

New member
ואפשר גם להוסיף "שנה טובה"

למי שמתחתנת ךפני ראש השנה. מצחיק אבל זה היה החלום שלי, לשלוח לכולם תודה ושנה טובה יחד. או שאתם כבר לא בעניין של שנה טובה?!

*שיר

New member
יו..את מה-זה צודקת! איזה רעיון נהדר

אנחנו מתחתנים ממש כמה ימים ימים לפני ראש השנה, אז אפשר באמת לשלב את זה איכשהו

הילית*

New member
שיר, במקרה שלך,

הייתי שלך הייתי שמה את התודות עם השנה טובה על השולחנות כי את די קרובה לראש השנה

*שיר

New member
זה לא נראה קצת תלוש לשים סתם פתק

עם שנה טובה על השולחן? אני מאוד רוצה לסמל במשהו את החג, השאלה אם זה יהיה קשור.

הילית*

New member
ומתי תחלקי אותם?

אחרי הכל אתם מתחתנים 3 ימים לפני ראש השנה ולא נראה לי שאחרי החתונה תתחילו מיד לשלוח תודות לאנשים

*שיר

New member
נכון, את צודקת. ../images/Emo5.gif אז מה עושים?

לשים סתם ככה פתקים על השולחנות?

שושקה@

New member
זה גם מה שאנחנו עשינו...

ואם יהיה לי כוח אח"כ אני אסרוק ואשים את השנה-טובה-תודה שלנו.

למעלה