מקווה שבן זוגו צעיר יותר.בגיל 67: מגיש הטלוויזיה מהוותיקים בישראל הפך לאבא לראשונה
יגאל רביד ובן זוגו החיים בלוס אנג'לס, שם רביד משמש שליח ערוץ i24news לארה"ב, שינו סטטוס ומעתה הם זוג לתאומים שהובאו לעולם בהליך פונדקאות
לא ידעתי שריד הומו, הוא תמיד שמר על פרטיות חיו.מקווה שבן זוגו צעיר יותר.
אנשים שחיים היום לפי הידע הקיים היוםבגיל 67: מגיש הטלוויזיה מהוותיקים בישראל הפך לאבא לראשונה
יגאל רביד ובן זוגו החיים בלוס אנג'לס, שם רביד משמש שליח ערוץ i24news לארה"ב, שינו סטטוס ומעתה הם זוג לתאומים שהובאו לעולם בהליך פונדקאות
לחיות מעל גיל 70 בריאים נשמע כסרט בדיוני.אנשים שחיים היום לפי הידע הקיים היום
אם ישמרו על שורה של עקרונות ותוספי תזונה שהוכחו שמאריכים את החיים
יחיו בקלות עד גיל 100
כך שגם יגאל רביד אם ירצה ויהיה מוכן להשקיע אין לו שום בעיה לחיות עד שאותו בחור יהיה אבא ואפילו סבא.
מי שרוצה , הנה כמה חומרים שהוכחו מחקרית לפחות על בעלי חיים ומיליוני אנשים לוקחים אותם שמאריכים את החיים כל אחד מהם לחוד ב10-20 אחוז
טאורין
NMN
ACETYL - L- carnitine
אני נראה ,מרגיש ונתוני הבריאות שלי חצי מהגיל שלילחיות מעל גיל 70 בריאים נשמע כסרט בדיוני.
אם אתה עוד לא בן 70, אתה לא יכול לנבא איך תהיה בגיל 70, גם אם הגנטיקה שלך טובה.אני נראה ,מרגיש ונתוני הבריאות שלי חצי מהגיל שלי
אני יותר בריא ומרגיש יותר טוב ממה שהיתי לפני 20 שנה
אני מתאמן עם אנשים בגיל 20 שבטוחים שאני קצת יותר מבוגר מהם
למרות שאני יותר מבוגר מההורים שלהם
אני משוכנע שאם לא תקרה לי תאונה כלשהיא
אני אהיה אדם בריא לחלוטין בגיל 70
הנה שורה של אנשים מעל גיל 90אם אתה עוד לא בן 70, אתה לא יכול לנבא איך תהיה בגיל 70, גם אם הגנטיקה שלך טובה.
בגילאים האלו, בכל שנה מרגישים שוני מאשר בשנה שקדמה לה.
אתה יכול לספר איזה סיפור שאתה רוצה, אתה לא תהיה מסוגל לרוץ אחרי ילדים קטנים בגן שעשועים, בטח לא לטפס על המגלשה ולהתגלש.
זה שמישהו מאריך חיים לא אומר שהוא יכול לדאוג לאחר.
יפה שמצאת יוצאים מן הכלל ודיי ברור, שגם אתה מבין שזה לא יקרה לכלל.הנה שורה של אנשים מעל גיל 90
כ25 שנה מעל גיל 70
ותראה מה הם יכולים לעשות
וכל האנשים האלו לא עושים ולא עשו את כל מה שידוע בעשור האחרון
לגבי הארכת אורך חיים
אנשים בחצי מהגיל שלהם שיתחילו לעבוד על הבריאות
יגיעו לאותו מצב בגיל 110
נמנעתי לענות הבוקר מאחר ותשובתי משתנה לאור נסיבות התא המשפחתי הספציפי הזה, ממנו אני לא בדיוק מתלהב. אך ברמת העקרון, אני לא רואה שום בעיה מיוחדת ומאחל להורים ולילדם החדש הרבה אושר ובריאות.בגיל 67: מגיש הטלוויזיה מהוותיקים בישראל הפך לאבא לראשונה
דבר ברבים, מדובר בתאומים שגם להורים צעירים קשה מאוד לתפקד, אז בגיל המדובר ...נמנעתי לענות הבוקר מאחר ותשובתי משתנה לאור נסיבות התא המשפחתי הספציפי הזה, ממנו אני לא בדיוק מתלהב. אך ברמת העקרון, אני לא רואה שום בעיה מיוחדת ומאחל להורים ולילדם החדש הרבה אושר ובריאות.
אכן, גם הורים מבוגרים שסביר להניח כשיהיו נערים, הם אלו שיצטרכו לטפל בהוריהם במקום הפוך.מסכנים יהיו הילדים
מצד שני, הילד הרוויח חיים.אכן, גם הורים מבוגרים שסביר להניח כשיהיו נערים, הם אלו שיצטרכו לטפל בהוריהם במקום הפוך.
נוסיף את העובדה המצערת שמדובר בהורות פסולה.
בקיצקץ, רחמים עליהם שנחתו עליהם הורים כאלו שחושבים רק על עצמם
גם בשבי חמאס חלק מהחטופים חיים, לא כל חיים זאת צורה שבה תרצי להעביר את חייך.מצד שני, הילד הרוויח חיים.
בכל גיל ההורות מגיע מתוך מחשבה עצמית.אם לא היו אגואיסטים לא היה ילד..
עוני זה, בין השאר אך לעניין זה, מושג תרבותי, לא בהכרח (או לא בלבד) כלכלי.נכון, אבל יש הבדל אם את משפחה מעוטת יכול ואוהבת 10 ילדים ודנה אותם לחיי עוני למשל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.