מה דעתכם על הזמנה עם ציור של בני הז

אתי@

New member
מה דעתכם על הזמנה עם ציור של בני הז

הזוג??? קיטשי מידי? המוני מידי? נרקיסיסטי מידי?
חברה שלי הציעה לי את ההצעה הבאה: הזמנה שיש עליה ציור (היא תצייר) של בני הזוג - אחד בשחור והשני בלבן (כמו נגטיב), כאשר יהיה גבול מטושטש בין בני הזוג. מה אתם אומרים??? על איזה נייר מדפיסים הזמנה כזאת???

אתי@

New member
למה אתם לא מגיבים??? ../images/Emo10.gif

אני לא נעלבת - זקוקה לדעתכם הכנה... תודה

*שיר

New member
סליחה, אתי@..

אני חושבת שציור של בני זוג יכול להיות מאוד יפה אם הצייר כשרוני מאוד, אבל עשוי להיות בעייתי אם הצייר בינוני. לגבי השחור-לבן אני לא בטוחה. הייתי דווקא הולכת על צבעי עפרון מרוחים קצת. השאלה היא, האם במקרה שחברה שלך תצייר וזה לא ייצא מדהים, האם תוכלי להגיד לה שזה לא מוצא חן בעיניך ולא להשתמש בזה בלי שהיא תעלב?

אתי@

New member
לגבי האיכות, אני מאמינה שזה יצא טוב

כי היא מאוד מוכשרת ומקצועית. היא לומדת אומנות ועיצוב וראיתי עבודות שלה. היא מאוד מוכשרת, אולי לא דאלי, אבל מספיק בשביל ההזמנות לחתונה...
חשבתי על השאלה ששאלת, מה יהיה אם לא נאהב את זה, ואני חושבת שהיא תבין אותנו. אבל ללא ספק צריך לחשוב על זה היטב לפני שנותנים לה לעבוד קשה... דרך אגב, איך אפשר לתגמל אותה??? אני מרגישה חייבת...

*שיר

New member
זה תלוי כמה זמן ואנרגיה היא תשקיע

בזה וכמה היא קרובה אליכם. אם היא חברה טובה שאתם רוצים לצ´פר תזמינו אותה (אולי כשההזמנות ייצאו מהדפוס) לארוחה אצלכם בבית או בחוץ (אם אתם פזרנים) אפשר גם לקנות לי משהו יפה לציור, כמו כן לציור או צבעים מיוחדים.

סטארי1

New member
דווקא נשמע לי יפה. היא יודעת לצייר?

אם לא, אפשר לצייר פרופילים בצורה ממש פשוטה. פשוט לשים את הראש על בריסטול ולהעביר קו מסביב. מנסיון, זה יוצא טוב (ורק אח"כ צריך לחשוב איך להקטין את זה). ועוד משהו,מי שלא מכיר אתכם לא יזהה (נניח חברים של ההורים)

אתי@

New member
ברור, היא נורא מוכשרת

לא הייתי הולכת על משהו לא מקצועי...

למעלה