מה יעשו בקניות באינטרנט?להקליד את הקוד האישי בעברת כרטיס האשראי בתום הקניות?
כנראה יסתפקו במס' ת,ז ו3 ספרות בגב הכרטיס.מה יעשו בקניות באינטרנט?
אני באמת כבר לא יודע האם זה טוב, וכמה זה טוב.להקליד את הקוד האישי בעברת כרטיס האשראי בתום הקניות?
מכירים את זה כבר שנים, במקומות רבים בחו"ל היה הליך כזה של העברת הכרטיס והקשת הקוד. בסופר המקומי יישמו את הדבר הזה בדיוק השבוע. אני מרוצה, כי אם מישהו גנב את כרטיס האשראי של אחד מאיתנו הוא לא יוכל לקנות איתו בלי הקוד הסודי (שאנחנו בשום אופן לא מחזיקים עלינו). בכל הקופות התקינו מתקן חדש בו הלקוח מעביר בעצמו את הכרטיס, בלי להעביר לקופאית, ואז מקיש את הקוד. המינוס: האיש שלי שרואה מצוין למרחק וזקוק למשקפי קריאה לא לוקח את המשקפים כשאנחנו הולכים לסופר. כשהגיע לקופה התקשה לראות את הספרות במקלדת הקטנטנה (קטנה אף יותר מאשר בטלפון הנייד הישן שהיה לו בימים בהם טלפון היה קטן ככל האפשר והמספרים היו על לחצנים), וכשכבר זיהה או חשב שזיהה אותם התקשה ללחוץ באצבעותיו הגדולות על הלחצנצ'יק המדויק. נדרשו 4 נסיונות עד שהקניה אושרה.להקליד את הקוד האישי בעברת כרטיס האשראי בתום הקניות?
לא מתאים לי, כרטיס האשראי שלי מטייל בין כלתי והבת הקטנה, ואיני זוכרת את הקוד האישי.להקליד את הקוד האישי בעברת כרטיס האשראי בתום הקניות?
את יכולה לשחזר את הקוד הסודי , ואף לשנות אותולא מתאים לי, כרטיס האשראי שלי מטייל בין כלתי והבת הקטנה, ואיני זוכרת את הקוד האישי.
הן קונות בסופר קרוב לבית, שכולם מכירים את כולם, אנסה לשחזר את הקוד הסודי.את יכולה לשחזר את הקוד הסודי , ואף לשנות אותו
מעבר לכך שהכרטיס הוא אישי ואסור להעברה בין אחרים.
במקום כלשהו שבו כלתך או הבת הקטנה יציגו את הכרטיס ובדיוק יבקשו ת.ז. שלהן ולא יתאים לשם על הכרטיס , יכולים להחרים את הכרטיס באותו רגע.
טוב מאוד. כך זה יקשה על גנבי כרטיסי אשראי להשתמש בהם.להקליד את הקוד האישי בעברת כרטיס האשראי בתום הקניות?
כנראה שאחזור לתקופת הצ'יקים,להקליד את הקוד האישי בעברת כרטיס האשראי בתום הקניות?
החוק כבר יצא לדרךגרוע ביותר.
אם זה יתממש ( החוק).
אחזור למזומנים
ריקי, היתרון הגדול ואולי היחיד הוא, שאת יכולה לבצע קניה בסכום גדול מבלי להסתובב עם ארנק גדוש בסכום מזומן גדול שאתה עלולה לאבד בשוד או סתם באובדן.גברותי ורבותי הפילהרמוניים...
למה כרטיס אשראי???
הרי את ההמצאה הפנטסטית הזו המציאו בעלי ממון רב,
בכדי להכניס לכיסם עוד ועוד מהכסף שלכם... מה לעשות???
ראיתם פעם מיליארדר שרוצה להטיב עם פשוטי העם???
באגדות.
בואו נתחיל...
בעל עסק ממוצא לגמרי ישלם בין 21/4% - 3% כולל מע"מ אמנם
לחברת האשראי... מי לדעת קוראי חורזים וכותבים המלומדים משלם
את הרווחים האין סופיים של החברות הללו? הסוחר?
הלקוח.
הכל מגולם במחיר.
אז... כאשר אני קונה לעסקים שלנו אני קונה רק... תחזיקו
טוב... בצ'קים.
צ'ק היום נמסר לידי ספק והופ... תוך 4 שניות הצ'ק הופקד...
בקניות לבית... סופר, שוק, אטליז וכו'. מזומן.
לא מעניין אותי לא קוד ולא בטיח... גם לא מבינה את הנוחות הפנטסטית הזו
בשימוש בכרטיס...
ובנוסף, לפי העדכון לחוק המזומנים מותר לשלם במזומן עד 6000 ש"ח. בהנחה שמדובר באזרחים שומרי חוק, יש צורך באמצעי תשלום אחרים כשמדובר בסכומים גבוהים יותר.ריקי, היתרון הגדול ואולי היחיד הוא, שאת יכולה לבצע קניה בסכום גדול מבלי להסתובב עם ארנק גדוש בסכום מזומן גדול שאתה עלולה לאבד בשוד או סתם באובדן.
צודק,את משלמת את עלות האשראי גם את קונה במזומן, צ'קים, פייפאל או כרטיס אשראי.
אין הנחות על מזומן כך שלא חסכת אפילו אגורה.
גם במוסך שעשה טיפול שנתי לרכב שילמנו במזומן וקיבלנו הנחה. שיהיה ברור: התשלום נרשם וקיבלנו חשבונית.צודק,
יש בנס ציונה 2 חנויות שאני מכירה, כשאני משלמת במזומן בעלי החניות עושים הנחה.
הבעיה כיום שכמעט ברוב העסקים לא מוכנים לקבל שיקים.גברותי ורבותי הפילהרמוניים...
למה כרטיס אשראי???
הרי את ההמצאה הפנטסטית הזו המציאו בעלי ממון רב,
בכדי להכניס לכיסם עוד ועוד מהכסף שלכם... מה לעשות???
ראיתם פעם מיליארדר שרוצה להטיב עם פשוטי העם???
באגדות.
בואו נתחיל...
בעל עסק ממוצא לגמרי ישלם בין 21/4% - 3% כולל מע"מ אמנם
לחברת האשראי... מי לדעת קוראי חורזים וכותבים המלומדים משלם
את הרווחים האין סופיים של החברות הללו? הסוחר?
הלקוח.
הכל מגולם במחיר.
אז... כאשר אני קונה לעסקים שלנו אני קונה רק... תחזיקו
טוב... בצ'קים.
צ'ק היום נמסר לידי ספק והופ... תוך 4 שניות הצ'ק הופקד...
בקניות לבית... סופר, שוק, אטליז וכו'. מזומן.
לא מעניין אותי לא קוד ולא בטיח... גם לא מבינה את הנוחות הפנטסטית הזו
בשימוש בכרטיס...
בדיוק. מפקידים המחאה, אך עד שהסכום מופיע בחשבון לוקח 2 ימי עסקים, ולפעמים ההמחאה (לא של ריקי!) חוזרת. בכרטיס אשראי הסכום נרשם מיידית בחשבון.הבעיה כיום שכמעט ברוב העסקים לא מוכנים לקבל שיקים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.