מה דעתכם על החשיפה המועטה שמקבל

COGAN BENY

New member
מה דעתכם על החשיפה המועטה שמקבל

בעל הסיכויים הגבוהים בסגל למדליה, ואפשר לדבר על זהב, המתאבק גוצ'ה. הוא אלוף העולם לבוגרים להיום, בשיחה עם חבר יהודי בחו"ל שמתעסק בהאבקות יווני רומי מדבריו עולה כי רוב המתאבקים בחו"ל רואים בגוצ'ה כמועמד הטבעי למדלית זהב (שאני לא אביא עין הרע, כדברי מאמנו). רוב הכתבות הולכות לבעל הסיכויים השני מבחינה סטטיסטית לזכות במדלית זהב והוא זאבי המצויין. אולי בגלל צבר מול גרוזיני? אולי מראה חיצוני? או סלבריטאות? אבל יש סיבה שהתור לאימוץ אצל זאבי ארוך יותר? חוו דעתכם

אתה צודק

אבל אולי עדיף כך שלא יהיו צפיות גבוהות , לפני סידני היו הרבה צפיות ממנו והוא לא כל כך הצליח , אז עדיף להנמיך צפיות .

JonJon9

New member
צריך לזכור גם

שהוא לא מתאמן כמעט בארץ, אם בכלל- הוא בחר לנסוע לגרוזיה ולהתאמן שם, אצל מאמנים שהוציאו תחת ידיהם אלופי עולם ואלופים אולימפיים.

alonshin

New member
אני חושב שהסיבה היא

שבאמת כמו שאמרו, לפני סידני דיברו עליו המון ובעצם חוץ מקלגנוב הוא היה המועמד המוביל במשלחת למדליה - דיברו ממש על מדליה בטוחה (בדיוק כמו שמדברים עכשיו על אריק, לתשומת לבכם... ) ואז הוא עף כבר בקרב השני שלו והיה הלם רציני , אנשים כבר הרגישו את המדליה בכיס עוד לפני שהוא עלה להתחרות (שוב , בול כמו זאבי) ונראה לי שאחרי שפיתחו ציפיות והוא איכזב פעם אחת , נזהרים יותר הפעם מצד שני זאבי הפתיע בהצלחה שלו בסידני, ומאז רק השתפר - אם הוא ייכשל עכשיו ויהיה אלוף העולם ב-2007,עדיין לפני בייג'ין כבר לא תהיה מהומה סביבו, לדעתי לפחות.

למעלה