מה דעתכם על הידיעה הזאת?

שרון123

New member
מה דעתכם על הידיעה הזאת?

לפני כמה שנים לקה חייל מהצפון בסרטן, והפקיד זרע כדי שיוכל להפוך לאב בעתיד. הוא מת בגיל 22, ושמונה חודשים אחר-כך פנתה אשה בת 39 להורים: תנו לי להיות אם לילדיו. בהחלטה תקדימית, בית המשפט אישר זאת: "הילד יזכה לטוב ביותר"

חיה אש

New member
סוף כל סוף בא הצדק

אחרי תקופה כזו ארוכה שההורים נאבקו נותר רק להחזיק אצבעות שהכל יצליח

דליה ח

New member
מאוד מורכב...

אני מבינה את ההורים שרוצים דור המשך לבנם. לא הייתי רוצה להכנס לנעליהם. אם היתה לחייל חברה שתלד את ילדו, זה היה מתבקש. אבל אשה זרה, בכל גיל שהוא, זו עלולה להיות צרה לעתיד. אין פה שחור או לבן. זה מאוד מורכב. עלולות לצוץ בעיות לא צפויות, אלא אם הכל בנוי ומוחלט מראש עד לפרטים הקטנים. אני מקווה בשביל כל הצדדים שהכל ילך על הצד הטוב ביותר, לטובת כולם.

שרון123

New member
אני מאמינה שנתנו להם אישור רק אחרי

שווידאו שיש ביניהם הסכם שמכסה את כל האפשרויות וסוגר את כל הפינות. אני חושבת שזו סיטואציה בה כל הצדדים מרוויחים. הלוואי שיצא מזה ילד בריא ושמח, שיביא המון אושר ושלמות לכולם

חיה אש

New member
נכון שיש שני צדדים למטבע

אך כשאני לוקחת את שני הצדדים לא יעזור כאם שכולה בוחרת בצד שההורים האלה רצו והצליחו עם כל המורכבות .

eaz1514

New member
בקר טוב, אכן שבוע חדש יום שחור ../images/Emo188.gif

ואתן יודעות כמה שזה עושה לי רע , תקופה זו כל שנה מורידה אותי לקנטים. שרון אענה לשתי הפוסטים שלך שרון, לא נעלמתי , לפני שבועיים נפטרה בת בודתי היחידה והאהובה בת 58 בפאראגואי ולא תפקדתי כל הזמן הזה.
לגבי החדשות אתמול, ראיתי את הכתבה ואני כולי מזועזעת (גם עודד). כמי שהיית שם בדיוק באותו מקום וטכנית האפשרות קיימת עבורנו לא יעלה על הדעת קשה לי להאמין שהבחור התכוון להוליד ילד בתנאים האלה. נראה לי יותר משאלה של ההורים להשיב לעצמן את בנם האובד ואם כל הצער זה לא יקרה. הטענה שאם הוא נתן זרע הוא היה רוצה ילדים לא קבילה, כל גבר או אשה שעוברים טיפולים כימוטרפיים ו/או הקרנות נותנים זרע או ביציות, זה נוהל רגיל. חוץ מזה מה עם הילד? כשיגדל ויתבררו לו עובדות הולדתו? לי מאוד קשה לראות משהו חיוב בעניין. באור קצת יותר חיובי, לאמא יש תור לניתוח ב-20/12 14/1/2010 בת מצוה לבן אחי 20/1/2010 בדיוק ביום האזכרה של רונן (תאריך עברי) חתונתה של בת אחי זהו בינתיים, שיהיה יום סביר לכולם אילנה אמא של רונן

דליה ח

New member
רק עכשיו ראיתי שכתבת הבוקר....

אחרי שדיברנו....ואני עוד "האשמתי" אותך שנעלמת ! ולעניין המדובר, גם אני חושבת שזה לא פשוט כמו שזה נשמע. עם כל ההזדהות עם ההורים. הבוקר דובר ברדיו, שלהורים לא תהיה שום השפעה על חינוך הילד ולא על גידולו. האמא יכולה לגדל אותו בניגוד לעקרונות האב שכמובן לא יכול להתנגד. וגם מחוץ לגבולות המדינה. {זה בחוזה} אם זה יקרה, אז הם רק יידעו שיש נכד מהבן , ושום דבר מעבר לזה. אני בטוחה שלא לזה הבן התכוון.

שרון123

New member
מצטערת לשמוע על בת דודתך../images/Emo14.gif

בהצלחה בניתוח של אימך
וברכות לבת המצווה ולחתונה. למה הם קבעו בדיוק לתאריך האזכרה? זה בטח נורא נורא קשה
בת המצווה והחתונה הן של שתי אחיות או שמדובר על שני אחים שונים שלך?

eaz1514

New member
היי שרון ותודה על האיחולים והתנחומים

כפי שאת בעצמך כתבת לא מזמן (את רואה שאני קוראת?) "ירדן נעלמת מהתודעה" אולי במילים קצת שונות שונות, גם רונן לצערי הולך ונמוג. לי מאוד קשה אבל אין לי מה לעשות. הכלה היא בת אחי והוא כנראה לא זכר (למרות שהוא חי לפי הלוח העברי) שכל שנה בה' בשבט מתקיימת האזכרה של רונן אחיינו השני מבין 2. מה לעשות? להעניש את בת אחי ולא להגיע? זכותי המלאה, אבל לא כך אנהג. בתנאי שאמא תעבור את הניתוח בשלום ותרגיש טוב אני מתכוונת ללכת, החתונה תהיה בו' בשבט ואני אנהג כמו הרבה הורים שכולים בארצנו שעוברים מיום הזכרון ליום העצמאות. בלי עניינים מיוחדים, אם אבל בלב שבין כה וכו' תמיד נמצאת שם. אילנה אמא של רונן

חיה אש

New member
אילנה קודם כל שהניתוח יעבור בשלום

ותהיי כבר אחריו . וואו כל כך הרבה דברים את עוברת בתקופה האחרונה ...צר לי על בת דודתך . גם לנו יש חתונה בעוד יומיים האחיין שלי מתחתן ואני שמחה בשמחת כל המשפחה אבל אין ספק שזה לא פשוט עבורינו והרגשות מעורבים על אחת כמה וכמה אצלך יהיה בחתונת האחיינית . חיבוק גדול

למעלה