מה דעתכם על הכובעים החדשים..

ISRAELI GIRL

New member
מה דעתכם על הכובעים החדשים..

שהולכים עכשו אלו שנראים כמו כובע צרפתי אבל הרבה יותר גדולים.??? וגם שרשרות דסקית?

אור P

New member
אמממ...

כובעים בכלל זה OUT רצח לדעתי, חוץ מכובעי גרב בחורף
ושרשרות דיסקית - שווה ביותר, במיוחד עם סט של אופנה צבאית

i l0ve u

New member
אז"ש זה פריט אופנתי ביותר

עכשיו הכובע האופנתי זה המצחייה הזה אבל רק המצחיה

דעתי (ואני מדגישה- דעתי)../images/Emo26.gif

קודם כל.. האם את מתכוונת לכובעי קסקט (שימי לב לתמונה) כאלה שהם כמו שילוב של כובע שמש (מהרגילים) וכובע בארט? אני באופן אישי חושבת שזמנם חלף. הם ליוו אותנו במהלך הקיץ ואולי קצת בחורף. אבל, (לשמחתי) הם עוזבים אותנו אט-אט. לפחות ממה שרואים בקטלוגים של חו"ל וכו' הכובעים שילוו אותנו בקיץ הם- כובעי דרדסים (כמו מן מצנפת שכזו) וכובעי מצחייה (בעיקר בהדפסים צבאיים) לגבי שרשראות דיסקית- אני לא מחבבת את השרשראות הללו. אם כבר אז השרשראות דיסקית בצבע כסף, ריאליות ככל שאפשר... כי אם כבר ללכת על מראה צבאי- אז לעשותו נכון. ומשום מה, תמונה של חייל עונד דיסקית בורוד מטאלי עליה רשום babe לא מצייטרת בראשי...

josh hRatennt

New member
לדעתי הם הכי אין בעולם..

חבלז הם הכי פצצות ואיך יכול להיות שאתם אומרים שזה כבר אאוט אם רק עכשו זה היגע לישראל??? אני חיפשתי כזה בכול החנויות השוות פינק מונסטון וכו.. ולא מצאתי אמרו לי שהיתי צריכה לבוא שזה רק יצא כי בתוך יום אנשים קנו את הכול... והשרשרות גם פצצות רק חבל שהם לא חלקות... העיקר הכובעים אני אומרת לך כול בנות ישראל הולכות להיות עם זה... אז תקשיבי לי כי זה הכי אין בעולם.. שווה לחלוטין.. גרך אגב המחיר הוא 30 ש"ח לכובע ויש אותו הכול הצבעיםםם..

vashla

New member
אוקיי,וזו דעתי:

הדיסקיות ממש מהממות לדעתי,והכובעים הצרפתיים האלה כאלה מכוערים!!! איכס!!!!זה ניראה לי סנובי ודבילי בטירוף. כובעי גרב ממש חמודים וילדותיים כאלה,אבל אני ממש נגד כל הכובעים.

b2k ruls

New member
טוב אז אני חושבת שאתם קצת מתבלבלים

הכובעים שאני חושבת של ילדת ישראל התכוונה הם לא הכובעים הצרפתים של ברטני ספירס או כרסטינה (הם כול הזמן שמות את זה) אלה הכובעים החדשים שהם יותר עממים.. יש לי כמה תמונות מפורום המורדים מקטלוג של אופנה מהארגנטינה.. טוב אבל לפי דעתי אם אלו הכובעים שהיא התכוונה הם האופנה האחרונה עכשו בפריטי אופנה בכול אופן זאת דעתי... אני שמה כמה תמונות של הכובעים בקשה...

keren201

New member
אמממ....

הכובעים ממש out ובקשר לדיסקית והקטע הצבאי,אם לא הייתי מסתובבת במדים כל יום אז זה היה יכול להיות ממש נחמד.... סה"כ הצבעים והגיזרה נחמדים... אבל דיסקית זה ממש מעצבן(לאחת שהולכת איתה הרבה)

b2k ruls

New member
אחרונה...

תראו ותבדקו אם אתם אוהבים בכול אופן זה נראה מאוד מגניב...

SsssTaaaR

New member
......

אני דיי אוהבת את הדיסקיות אבל הכסופות לא הציבעוניות המזעזעות שיש עכשיו.. והכבוע דיי חמוד אבל עכשיו יותר אין כובע קסקט כמו שבתמונה... אני רוצה כזה בלבן
מישהו יודע איפה יש??.

shiraz123

New member
אממממ

הכובעים שווים בטירוף!!!! אם זה היה נראה עליי טוב הייתה רצה לקנות אחד כזה!!!!! השרשראות נורא אין אבל ממש אבל ממש מכוערות!!!! (לדעתי) בכלל כל הלוק הצבאי נורא אין עכשיו ואני היחידה ששמה לב שהכל התחיל כשאבריל נכנסה לחיינו עם מכנסי הצבא שלה....

למעלה