מה דעתכם על המחשב הזה?

Achiasaf

New member
מה דעתכם על המחשב הזה?

HP ze4143EA מעבד: • Processor Intel® Centrino™ Mobile Technology, Intel® Pentium® M Processor 740 Enhanced Intel® SpeedStep® technology, 1.73GHz, Level 2 cache 2MB, 533MHz Bus speed מסך: • Display 15.4" WXGA High Definition Widescreen Resolution: 1280x800 דיסק קשיח : 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm זכרון: 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB) Supports up to 2GB DDR memory כונן אופטי: DVD Writer dual format (+/-R +/-RW) with Double Layer support כרטיס גרפי: Video Intel Graphics Media Accelerator 900 Up to 128MB shared video memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: Communication High speed 56K modem 10/100 LAN Ethernet integrated Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth® wireless networking One type I or II PC card slot. CardBus-enabled One ExpressCard/54 slot יציאות: VGA, 4 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.97ק"ג קורא כרטיסים - Digital Media Reader (6 in 1) (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) סוללה :power 65W AC Power Adapter 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משטח ניווט:Touch Pad with dedicated horizontal Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 2 quick launch, buttons and 1 wireless on/off button Ports 4 USB 2.0 1 IEEE 1394 1 VGA 1 RJ-11 1 S-video TV-Out 1 RJ -45 1 Expansion Port 2 connector 1 headphone-out 1 microphone-in 1 Consumer IR (Remote Receiver)

idogreen

New member
שכח מזה

אני הייתי חם מאוד לפני שלושה ימים על הניידהספציפי הזה, התקשרתי לכל החנויות ולאף אחד אין, כנראה שנגמר, בסוף קניתי את 4161 דומה מאוד, קצת יותר יקר, אבל תותח על. בהצלחה.

Jan22

New member
נייד חזק ..

כמה מציעים לך עליו ?? גם ה4161 מעולה ,יש לו מפרט חזק ..

yuv3

New member
שאלה לי אליך

אתה יכול לנסות להפעיל פוטושופ על המחשב ולהגיד לי עיך הוא עובד?

idogreen

New member
.

להפעיל פוטושופ? שמע מדובר במעבד 1.86 הרץ, תדבר יותר לכיוון פרימייר אולי. הדגם הזה (4161) תותח רציני בכל קנה מידה. אני מבסוט רצח, חוץ משני דברים קטנים - אחד, הקטע של העכבר... מעצבו אהה?? מתרגלים? אני די בכיוון של לקנות (הבעיה שאי אפשר לחבר שום עכבר אלא אם כן הוא USB). שתיים, בכל מקום שאני הולך בעיר הקטנ והצפופת רשתות שלי (ירושלים) יש נקודות חמות וגלישה בחינם, חוץ מ, כמובן הבית הפרטי שלי... באסה אהה?

yuv3

New member
אני מעדיף להתפשר על ה

על ה 4341 בגלל המסך -WIDE והמחיר

Jan22

New member
אני עובד עם פוטושופ

על דגם מסוג זה ..סוחב כמו פנטיום 4 .. כל עוד הכרטיס מסך שתיקח יהיה עם זיכרון גבוה וNOT SHARED הוא יסחוב כמו מחשב נייח ..

yuv3

New member
שמע הכרטיס מסך פה הוא שרד

ואין מה לעשות יש כרטיסי מסך לא שארד של ATI והם 64 מגה

Jan22

New member
בדגם הספציפי הזה ..

הכרטיס מסך הוא INTEL MEDIA ACCEALARATOR 128MB הוא די סוס .. למרות שהוא SHARED ,אני התכוונתי לכרטיסים כמו INTEL EXTREME שאיתם אפשר להפעיל סוליטר ואולי את הפינבול של WINDOWS ,בכל מקרה הכרטיס בדגם שלך הוא מעולה ,כמו כן עדיף שתשים 1GB RAM זיכרון פנימי ,עם נתונים כאלה - כרטיס מסך 128 ,מעבד 1.73 וג'יגה ראמ - המחשב יפעיל את הפוטושופ עד המקסימום ,אני עושה את זה וזה עובד טוב .. כמו כן אם חשבת על להפעיל משחקים ,אז הדגם הזה יפעיל גם משחקים כמו שצריך ..כמו FAR CRY , UNREAL DOOM 3 ...נייד מאוד חזק ..בהצלחה חביבי .

Ixion

New member
אני בטוח שכולם שמעו את הזוועות

אז בואו נסיק מסקנות, ופשוט לא לקנות מוצרים של HP!

yuv3

New member
אני לא שמעתי

להפך, שמעתי על המון לקוחות מרוצים של HP.

Ixion

New member
תראה, אישית אני לא הייתי צריך שום

תמיכה מהם (לא היו לי הרבה מוצרים) אבל יש המון המון מקרים שבהם HP פשוט מעפנים בטירוף.

Ice Age

New member
לא ידעתי שהשירות שם כזה חרא

לי היה HP 3 שנים בערך, והייתי מאוד מרוצה. אבל זה בגלל שאף פעם לא הגעתי לתקן תקלה. לפי הכתבה הזו השירות שם באמת מחפיר. במקרה היום הייתי בשירות של LG כדי לתקן בעיה במסך שלי. השירות היה אדיב וזריז, אם כי לא תיקנו לי את המסך כי חסרים להם LCD כרגע. בגלל שהבעיה במסך היא די מינורית, אמרו לי להגיע עוד שבוע ואז תוך יום אחד יסדרו את זה. הם נראים לי בסדר גמור בשירות שם, אני אעדכן אחרי התיקון איך היה.

אתה

טיפה מגזים עם הקביעה הזאת, אמנם יש פה ושם ביקורות על השרות של HP, אבל עדין HP חברה מצויינת עם מוצרים מצויינים, וכמו שיש אנשים שלא מרוצים מהשרות, יש גם כאלה שכן.

Ice Age

New member
קראת את הכתבה בלינק שהוא צירף?

תראה, תמיד יהיו סיפורים שכל צד בטוח שהוא צודק, אבל לפי "משטרת" הצרכנות זה כבר באמת מוגזם.

Y. Welis

New member
אם אתה עסק, אין לך הרבה ברירות

אתה לא יכול לבנות על חומרה שלא ניתן לתקן תוך פרק זמן סביר, או שתידרש לשלם עליה מחיר מלא. כך למשל בסניפי רשת DMO (משווקי הדיו הזול הראשונים בארץ) הפסיקו לגמרי לשווק מדפסות של HP. רשת חדשה אחרת שנפתחה לידי משווקת רק 'לקסמארק', ואני לא מאשים אותם. בניידים התמונה שונה כי האמינות גבוהה ויש מעבדות פרטיות שיכולות לתקן, אבל במה שנוגע למדפסות חדשות (ולא הלייזר הקלאסיות) - אני ממש לא ממליץ.

Ixion

New member
המוצרים מצויינים כל עוד הם עובדים..

אבל אם קורה ואתה צריך לממש את האחריות שלך, אתה בעולם של כאב, וזה לא צריך להיות ככה. גם למשל המדפסות שלהם, אמנם טובות, אבל כבר ממש לא שוות את ההוצאה הכספית (המחסניות זאת הבעיה כאן). גם פוליסת המשומשים שלהם היא אסון. זה פשוט מפחיד לדעת מה יקרה אם קנית מחשב ב6000 שקל, יש פיקסלים מתים ואתה רוצה להחליף, ולדעת שרוב הסיכויים שיעשו לך בעיות עם זה.. אבל איך שבא לך...
אני סתם אומר את דעתי מנסיוני.

זו דעתך

ואין בעיה עם זה, אתה מוזמן להביע אותה כמו כל אחד. אגב אמרת מדפסות, הזכרת לי משהו על השירות של HP. לפני קצת פחות משנה התקלקלה לי המדפסת שהיתה עדין באחריות, אז לקחתי אותה לתיקון ותיקנו אותה בלי שום בעיות. כעבור שבוע התקשרו אלי ממספר שראיתי שהוא מחו"ל. זה היה סקר שביעות רצון מHP העולמית, הסוקר היה דובר עברית עם מבטא אמריקאי כבד. אני חייב לציין שזה הפתיע אותי מאוד וזה רק מוכיח שהם מנסים להשתפר כל הזמן כיוון שהם מודעים לשם הרע שיש להם בתחום.

Ixion

New member
נשמע שאתה אחד מברי המזל...

תדע שלא כולם מקבלים שירות מוצלח מהם, ובגלל זה רוב התלונות..

למעלה