מה דעתכם על המכשיר החיצוני מהאתר:

מה דעתכם על המכשיר החיצוני מהאתר:

www.solo.co.il שמבצע לכידת וידאו. המחיר 399 ש"ח וזה חורה לי מכיוון שקניתי כרטיס לכידת וידאו pinnacle DC10 PLUS שעלה לי 1000 ש"ח. האם יש מה להשוות?

MovieMaker

New member
אתה צוחק?

אתה משווה כרטיס שלך עם דחיסת חומרה ל-MJPEG ברזוליוציה 756X568 עם חיבור איטי USB1 ורזוליוציה 352X288

הלוואי והייתי צוחק:

אני עדיין לומד. לא הבנתי משהו: ב- pinnacle studio 8 כשאני לוכד וידאו אז נוצר קובץ AVI ואח"כ אני עובר ללשונית make movie וממיר אותו ל- mpeg (אגב, לבחור בהגדרות קובץ mpeg ב- svcd compatible?). כלומר, אני מתכוון שזה לא דוחס לי ישירות ל- mpeg. אגב, לכדתי ממצלמת וידאו בפורמט לכידה best ואח"כ המרתי ל- mpeg באיכות svcd compatible והתוצאה היתה מאכזבת למדי. התמונה היתה די מגורענת. דבר נוסף, בסרט דיוידי הסרט רציף אך יש מקטעים לכל אורך הסרט וניתן לדלג מקטע לקטע. האם ניתן לעשות כך בפורמט VCD? האם ניתן להאיץ יותר מכפול 8 את הסרט תוך כדי צפיה?

mrbi 2003

New member
STUDIO לא מבצע המרה מספיק

טובה מ-AVI לMPEG. אני משתמש ב-Studio מגרסה 4 שלהם, מבחינת עריכה הם מעולים, במיוחד כשמותקן HFX Gold בנוסף. הבעיה היחידה שלהם זה ההמרה שדופקת את איכות הסרט וגם לוקחת המון זמן. אני מייצר סרט ערוך ב-AVI וממיר אותו ל-MPEG2 עם תוכנת TmpegEnc - תוכנה מעולה , לא נוגעת באיכות עם הכיוונים הנכונים ומכווצת סרט של 25GB ל-300MB . מומלץ...

למעלה