מה דעתכם ? (על המפגש..)

avitalit

New member
מה דעתכם ? (על המפגש..)

כרגע רשומים אצלי 15 חברים .. א77 ארנון הרשקוביץ משה לרר yoavep ornan רותי רמר ראם ערן צביקוש 21 avitalit nitzoop זיסער נחי שרי סילבר כוכה אילה1 מי שכבר מופיע כאן לא צריך לשלוח לי מסר אישי ... ישנם עוד חברים שלבטח ירשמו כשיקראו ההודעה ע"פ ניתוח ההעדפות כרגע אני אנסה להציע כאן תאריך וזמן .. מה דעתכם על יום חמישי ה 6/6 כ"ו בסיון בערב(19:00) בזכרון יעקב . תחילת המפגש בספרייה והוא יכלול הרצאה / מצגת . ומהספרייה נעבור לחצר ביתו של ארנון לארוחה קלה / כיבוד/הכרות אישית וכד . זוהי הצעה ראשונית - מי שמעוניין להציע משהו אחר מוזמן !! תנו סימן איציק

../images/Emo24.gif כמה הערות קטנטנות...

היי, איציק, כל הכבוד
1. אם כבר הרחקנו עד ל - 6.6, כדאי לדחות את זה בעוד שבוע לפחות, כיוון שאני בדיוק מסיים מילואים ב - 13.6. (אז אולי, בעצם, כדאי לדחות בשבועיים, ליתר בטחון). 2. רעיון השימוש בספריה שאורנה הציעה - נראה לי מצוין, אם יש שם את כל האמצעים. יש לי כבר רעיון לאיזושהי מצגת שנראה לי שאעשה בבוא הזמן, ואולי אפשר יהיה גם לבקש מהחברים להביא איתם ספרים שעשויים לעזור לאחרים (אז גם יוצג, כמובן, בפועל הספר של הפורום, שהגיע אך טרם הספיקותי לעדכן אתכם בכל הקשור אליו...). האמת היא, שגם בחצר הוריי יש מקום ישיבה סגור לעד 60 איש ואפשר לסדר שם בקלות מסך ומחשב ולהקרין מה שרוצים, כך שאם מדובר רק בענייני ארגון - אולי לא כדאי לפצל את המפגש לשני מקומות (ואולי כן, אשמח לשמוע דעתכם בעניין). 3. נחי כבר התנדב להרצות, והאמת שנושא ההרצאה שלו נשמע מעניין וחשוב. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. 4. אפשר לשלב הצגת דברים ששאר החברים ירצו להציג: סיפורים מהמחקר המשפחתי שלהם וכו´. 5. אם אנחנו כבר בסביבה ואם זה יעניין את החבר´ה - אפשר לשלב ביקור במוזיאון העלייה הראשונה (אולי כאופציה, לפני הכל) ו/או בבית העלמין, תוך שימת לב לקשר שבין מצבות למחקר משפחתי. אני אעיין בספר המצבות של זכרון, כדי לראות אם יש שם דברים מעניינים. 6. לגבי ארוכה/כיבוד - אפשר לבקש מכל אחד להביא משהו (רק מי שירצה) ולארגן את זה בקלות. 7. כמובן, גם בני זוג, הורים, ילדים, אחים, חברים - וכל מי שמעוניין, יוכל לבוא, על מנת שנוכל להרחיב את מעגל הפורום מעט. הערות והארות יתקבלו בשמחה, ארנון

אצלי זה ככה:

לא כל כך משנה איזה שבוע בדיוק, בתנאי שההודעה תהיה מוקדמת (אנחנו צריכים להזמין רכב). ובכל מקרה: מתכוונת לבוא אבל לא מבטיחה, מעדיפה בהחלט את שעות היום והאור על שעות הערב. אם נפגשים בערב האם אפשר לטייל במקומות שציינתם? אם מארגנים מפגש צריך לארגן גם את השטח הקולינרי (כמו במפגשים משפחתיים). אני סומכת על הזיכרוניים ש"יארגנו" אותנו כמו שצריך. ושוב, מדגישה : זה לא בטוח!

התנצלות...

דוקא אחרי התלבטויות החלטתי שיכול להיות נחמד להפגש אבל משאבי הכלכלים הדלים אינם מאפשרים זאת כרגע(כי אני צריכה לחשב כל הוצאה חודש מראש ובחודשים הקרובים זה פשוט לא יתאפשר)עמכם הסליחה חנה גונן

כוכה

New member
אפשר לסייע../images/Emo45.gif

אפשר לסייע לך בטרמפ - מת"א, וחוץ מזה - העניין לא כרוך בהוצאות.

שרי סילבר

Active member
עלה לי רעיון...../images/Emo140.gif זה מאד ראשוני, ואני רוצה לבדוק עם מישהו מסוים, אם ירצה לספר את סיפורו (סיפורה של אימו, ליתר דיוק), יש לו תיעוד מעניין, ורק לפני כשבועיים הוא שיתף אותי לראשונה. אז אני רוצה לגשש קודם מה דעתו, כי הוא בשלב של צעד קדימה ושני צעדים אחורה בקטע של השורשים, ולהרגשתי הוא תיכף בעסק. אז אעדכן אתכם.

א77

New member
באמת לא יפה

הרי "אחרון חביב" וברשימתך הרחקת את שמי הכי הכי רחוק מהאחרון. טוב. זה היה בצחוק...

א77

New member
אם אצא מהמרכז בשעה 19.45

אז אספיק להגיע, ולתפוס משהו?

avitalit

New member
עוד אין תוכנית מוגדרת כך ש

טרם נקבעה שעה וכו... בכל מקרה מדובר כרגע על מפגש בעוד חודש וחצי....

יש לך חודש וחצי מעכשיו לארגן...

שבאותו יום חמישי תוכל לצאת מעט יותר מוקדם, כדי שנוכל ליהנות ממך כמה שיותר... ארנון

א77

New member
אתה צודק

בעיקרון. אבל בנוגע אליי ספציפי, הרי שיש לי סדר קבוע ליום יום. ואהיה חייב לשנות מסדר שיעורים קבוע, וקשה לי לוותר על כך.

למעלה