מה חדש בזה ?
שיירד בכיף. אם זה ברמזור אדום ולא מעכב את הנוסעים, אין לי שום בעיה עם זה (מעבר לשאלת החוקיות כמובן). אז רשמית זה לא בסדר. תכל'ס הבן אדם יושב שעות אחרי שעות על ההגה וכעת מרגיש צורך במשהו (פחית שתיה, חפיסת סיגריות, לא משנה). הוא לא מעכב את הנוסעים וכנראה שבמקום בו יש לו הפסקה מעת לעת, הדברים האלה לא זמינים. שיבושם לו.
הנהג בחר בעבודה הזו האף אחד לא אחרייך אותו לעבוד הוא מוזמן לעזוב ולעבור לחברה אחרת כאשר הוא נכנס לחברה הוא התחייב לא לעשות זאתשיירד בכיף. אם זה ברמזור אדום ולא מעכב את הנוסעים, אין לי שום בעיה עם זה (מעבר לשאלת החוקיות כמובן). אז רשמית זה לא בסדר. תכל'ס הבן אדם יושב שעות אחרי שעות על ההגה וכעת מרגיש צורך במשהו (פחית שתיה, חפיסת סיגריות, לא משנה). הוא לא מעכב את הנוסעים וכנראה שבמקום בו יש לו הפסקה מעת לעת, הדברים האלה לא זמינים. שיבושם לו.
מה הקשר? כרגע זאת העבודה ואלה האפשרויות. זה שהתחייב, בדיוק כמו שאלת החוקיות, לא לכך התייחסתי. אני אילו הייתי נוסע שלו, לא היה מפריע לי כהוא זה בנסיבות המתוארות. מה כן או לא התחייב האיש כשנשכר לעבודה או אם תיאורטית יכול היה ללכת לעבוד בספריה העירונית, לא משפיע על דעתי זו.הנהג בחר בעבודה הזו האף אחד לא אחרייך אותו לעבוד הוא מוזמן לעזוב ולעבור לחברה אחרת כאשר הוא נכנס לחברה הוא התחייב לא לעשות זאת
לא נפתח הסרטון תוכל להשים אותו פה?מדובר בתופעה מאוד נרחבת, שכנראת מתרחשת בגלל העדר הפסקות, וגם בגלל שהחברות לא דואגות שבמסופים (שבדרך כלל לא ממוקמים באזורים מרכזיים) יוכלו הנהגים להצטייד בדברים בסיסיים לקראת המשך המשמרת.
מצרף קישור לסרטון שצולם לפני כשנתיים בו 2 נהגים של חברת גלים מסכנים את עצמם ואת הנוסעים בעצירה בכביש בינעירוני לצורך העברה של חפץ כלשהו.
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
אי אפשר, האתר לא תומך בסרטונים בגודל של 12 מ"גלא נפתח הסרטון תוכל להשים אותו פה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.