מה דעתכם על המשפט שאומר ש-

מיטללל

New member
מה דעתכם על המשפט שאומר ש-

בכמות הזמן שבנים חושבים על סקס בנות חושבות על איך שהן נראות (איך הן נראו. איך ההיא נראית, איזה פצצה של ג'ינס הן יקנו וכדומה..)

Anna Karenina

New member
מממ..

קשה לי קצת להסכים עם המשפט הזה, אבל מאחר ואני יכולה לדבר רק עלי באופן אישי, אני אסביר. אני אישית, לא עסוקה כל הזמן בבגד הבא שאני אקנה, או התספורת הבאה שאעשה בשיער, ואי לכך ובהתאם לזאת, אני מאמינה שגם בנים לא חושבים כל הזמן על סקס, או לפחות, על מנת להשמע פוליטיקלי קורקט - "רוב הזמן"..
אמנם נתקלתי בבחורים שבאמת התעסקו כל יום, וכל היום במחשבות על סקס, אבל מצד שני, יש גם בחורות שמתעסקות בקניות בלבד, בדיוק באותו אופן. ממ. אני מקווה שהבנתם, איכשהו. כי אני סתם עייפה. יום טוב!

אני חושב שבעבר זה היה נכון-

עכשיו זה כבר לא ככה,
נשים הרבה יותר פתוחות מבחינת סקס- כך שאין מחסומים בשיחה על הנושא, גם מבחינת דעות קדומות, לנשים "מותר" לדבר על סקס, זה כבר לא כל כך מוזר.
גברים התחילו יותר ויותר לשים לב למראה החיצוני שלהם (סוף סוף), עונת ה"אני לבוש יותר זרוק" נגמרה...

sOurce of life

New member
זה נכון...

אם את שטחית באופן קיצוני!!! לכל אחת יש עוד דברים בראש חוץ מזה! כמו חברים, חברות, לימודים, המצב ועוד דברים ברומו של עולם... אקיצר, משפט דפוק! חוץ מזה, בנים לא חושבים על סקס כל הזמן... אולי הדברים שקשורים לו.. זה כבר יותר הגיוני!

למעלה