"פירקתי משפחה, הרכבתי את עצמי".
משפט מטופש להפליא, בדיוק כמו משפטים תינוק צריך חברה, אימא מאושרת (לא מניקה) גוררת תינוק מאושר ועוד."פירקתי משפחה, הרכבתי את עצמי".
האגואיסטים שחושבים רק על עצמם מתרצים לכל העולם ואשתו את פעולתם, בסוף הם, אפילו, מאמינים לעצמםמשפט מטופש להפליא, בדיוק כמו משפטים תינוק צריך חברה, אימא מאושרת (לא מניקה) גוררת תינוק מאושר ועוד.
לא ניסיתי... אבל... אולי חבל. יש מודל רוסי:מתחתנים בגיל צעיר, עושים ילד או שניים, מתגרשים ומוצאים אהבת נצח. פעם לא הבנתי את המודל. היום אני מבין אותו יותר."פירקתי משפחה, הרכבתי את עצמי".
המודל הרוסי לטעמי הכי שגוי, רוב הרוסיות עם ילד וסבתא.לא ניסיתי... אבל... אולי חבל. יש מודל רוסי:מתחתנים בגיל צעיר, עושים ילד או שניים, מתגרשים ומוצאים אהבת נצח. פעם לא הבנתי את המודל. היום אני מבין אותו יותר.
לא נכון. שסבתה גרה עם הילדים, ככה זה. חלק מהתרבות, לא זונחים את סבתה. אחוז הגרושין אצל הרוסים דומה לכל קבוצה חילונית בארץ.המודל הרוסי לטעמי הכי שגוי, רוב הרוסיות עם ילד וסבתא.
חולקת על דעתך, לא זונחעם את ההורים, איפה הסבא? היכן האבא?לא נכון. שסבתה גרה עם הילדים, ככה זה. חלק מהתרבות, לא זונחים את סבתה. אחוז הגרושין אצל הרוסים דומה לכל קבוצה חילונית בארץ.
לגבי האבא, את צודקת אך לגבי הסבא, לרוב זה כתוצאה מפטירתו.חולקת על דעתך, לא זונחעם את ההורים, איפה הסבא? היכן האבא?
99% אחוז מאוכלוסיה רוסית.
סבתא, אמא , ילד.
הסבא מת.חולקת על דעתך, לא זונחעם את ההורים, איפה הסבא? היכן האבא?
99% אחוז מאוכלוסיה רוסית.
סבתא, אמא , ילד.
או שהסבתא התגרשההסבא מת.
אצל החילונים נדיר שתימצא כאלו שנשואים בפעם הרביעית, אך אצל הרוסים לא חסר כאלו.לא נכון. שסבתה גרה עם הילדים, ככה זה. חלק מהתרבות, לא זונחים את סבתה. אחוז הגרושין אצל הרוסים דומה לכל קבוצה חילונית בארץ.
יכול להבין את המשפט. אבל לא יכול ללמוד ממנו שזה הדבר הנכון לעשות. יתכן שעדיף לאדם אחד, זה שבכוחו לקבל את ההחלטה, להישאר מפורק ולשמור על המשפחה מורכבת למרות התסכול האישי שיתלווה לזה."פירקתי משפחה, הרכבתי את עצמי".
יש ללמוד, גם אני קיים, בלהקריב את עצמי למען המשפחה לא יביא תועלת עבורי. ואולי גם לא למשפחה.יכול להבין את המשפט. אבל לא יכול ללמוד ממנו שזה הדבר הנכון לעשות. יתכן שעדיף לאדם אחד, זה שבכוחו לקבל את ההחלטה, להישאר מפורק ולשמור על המשפחה מורכבת למרות התסכול האישי שיתלווה לזה.
או שכן. אין מקרה אחד דומה למשנהו.יש ללמוד, גם אני קיים, בלהקריב את עצמי למען המשפחה לא יביא תועלת עבורי. ואולי גם לא למשפחה.
אמת דיברת, חורזת.יש ללמוד, גם אני קיים, בלהקריב את עצמי למען המשפחה לא יביא תועלת עבורי. ואולי גם לא למשפחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.