מה דעתכם על המשפט............

מה דעתכם על המשפט............

"ליטופים לא יהפכו את הנמר לחתול, אין מקום לפייסנות עם האכזר. אין מקום לדיונים עם פצצת תבערה" אתם חושבים שזה מתאים למצב של היום? שיהיה לכם יום טוב,ולא תדעו צער יותר. ולא לשכוח. הרבה אמונה

femme_fatal

New member
על הדבש ועל העוקץ

יש מה שנקרא חמלה עם קשיחות- compassion with a hard edge כפי שהוא מבוטא בספר "הדרך השלישית" של אנתוני גידנס. המורכבות של מושג זה היא תולדה של כישלון הדרכים הקיצוניות. העובדות המוכחות בשטח מעידות על כישלון מוחלט גם בצד הימני קיצוני וגם בצד השמאלי קיצוני. הגיע הזמן לבחור בדרך חלופית יעילה יותר. במלחמה , כמו בפוליטיקה, יש מקום לטקטיקות מונעות ויחצנ"ות יעילה. הפתרון ראשית כל נעוץ ביחסיי הפנים של המדינה. כל תושביי המדינה הישראלים צריכים להתגבש (איכשהו) לקבוצה בעלת מוטו אחיד. איך אנחנו מצפים להתגבר על האויב אם אנחנו בעצמנו לא מסוגלים להגיע לידיי הסכמה. אני חושבת שמשם הדרך ל"קשיחות מתונה" ביחסי החוץ תהיה קלה יותר. אבל כמובן שבמצבנו האוטנטי, אלו הם רק חלומות באספמיה. ואם זה לא משכנע, המצב הכלכלי של מדינת ישראל על הפנים. ומספר המשתמטים מהצבא (נכון לעכשיו בסביבות ה-35%) עולה בצורה מפחידה. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לצאת למלחמה.

זה עצוב נורא..........

אם את חושבת שהמדינה שלנו לא יכולה להתגבר על אויב הרבים. לא חלילה שאני בעד מלחמה כוללת. פשוט אחרי שניסינו כלכלך הרבה ועדיין אי אפשר לישון בשקט,אז הפיתרון האחרון שנשאר בנתיים זו מלחמה. זה או שלום או טרור אי אפשר שניהם. באהבה והרבה אמונה

shabaz

New member
אין שום סיכוי שנצליח לנצח את הערבים

באמת נראה לך, שאם כולם יתגבשו (שלמטרה כמו שלהם, אני בטוח שהם יצליחו איך שהוא...) ויכנסו עם כלי נשק לארץ שלנו, נצליח להדוף אותם?

זורו22

New member
הצדק לא מתפשר

כמו שהעדת על דברייך - אלו חלומות באספמיה. גיבוש סביב מטרה משותפת לא מחייבת הסכמה לאומית, אלא רוב לאומי. ואמונה בצדקת הדרך. בתקווה לעתיד טוב יותר

זורו22

New member
....

קראתי בספר פנטזיה (ילדי המחשבה) , על קבוצה שנקראית ההכרחיים, פילוסופיים שלא ינקטו שום פעולה אגרסיבית וישמרו על השקט , עד למצב בלתי נסבל שכאשר הוא יבוא ויהיה הכרח לפעול, אזי הם יפעלו בכל הכח.

אכזריות והנושיות

המישפת הזה נישמה כמו כלכוח מי דת האיסלם כמו שכבר אמרתי טוב ורע זו אמצעה של תרבות טוב ורע לא קיים בלי תרבות שמישהו בה אליך אם פצצה יש לא לאט דתי בראש ואפשר לדבר ולטת ל את הידע הדרוש בשביל להוציא את הלאט מיראשו אבל שמיהו בא אליך בלאט דתי אם פצצה אין לך זמן לעשות את זה. אתה רוצה לאפסיק את זה כמו שאומרים אי אפשר להציל את כולם אבל צריך לנסות במיוחד אם אין לו פצצה ביד תרתי משמע. בהצלחה ובאהבה בארי.

למעלה