מה דעתכם על הנגן הזה:

מה דעתכם על הנגן הזה:

חברה:פאנקי בוי,גודל:1 ג`יגה,רדיו מובנה,טיפ מנהלים,מקריא שמות השיר/האומן/האלבום בעברית,התפריט בעברית,עולה 530,,,...נו מה דעתכם???

יאיר B

New member
נגן ג'נרי - רק אם אין אפשרות לקנות

משהו טוב יותר. באופן כללי - עדיף להימנע. אם נעולים על ג'נרי (ולא רוצים / יכולים להשקיע יותר) - הוא יהיה בחירה טובה (ולו רק בגלל העברית).

אחי אני חובב מוזיקה בטירוף!

יש לי אלף שירים תמבין אני לא יקח משהו כ-ז-ה קטן...

weird dust

New member
דווקא בגלל זה עדיף להשקיע יותר

אני גם מאוד אוהב מוזיקה והעדפתי לחכות הרבה זמן עד שהצלחתי למצוא מימון לנגן ראוי, בעל שם ושידוע כאיכותי. הסאן-דיסק בסדר ולדעתי ולך היה עדיף נגן 4 ג'יגה.

יאיר B

New member
הוא אמור לעבוד כ-15 שעות לפי

הפרסומים. לא יוע אם זה נקרא "אוכל סוללות". המלצה: אם אתה קונה נגן עם סוללות חיצוניות - קנה מטען סוללות. אומנם הם יחזיקו קצת פחות (הן פחות חזקות מסוללות חד פעמיות) אבל בחישוב הכולל זה יצא לך יותר זול.

עמית1443

New member
אל תקנה אותו!!

הנגן פאנקי בוי הוא נגן גרוע ממש!!הוא נהרס תוך פחות מחודש,הוא היה זולל בטריות.כל פעם שהסוללה היתה טיפה חלשה שמעו רעשים באוזניות או שאחת האוזניות הפסיקה לפעול!לקח לו פחות מחודש עד שהוא הפסיק לפעול..לא התעסקתי בכלל אם לנסות להחליף אותו וכו' כי קנו לי אותו מתנה באיזה שהוא מקום לא ידוע..

weird dust

New member
אנחנו כבר אמרנו שהוא לא טוב

מכאן זה כבר החלטה שלו, אני מכיר כאלו שחסכו קניה אחת ואו נשארו מאוכזבים או שהצליחו לגרד שוב תקציב לנגן טוב יותר.

stardust19

New member
הסוללה מחזיקה מעמד שמה די טוב

בערך עד 10 שעות במצב של EQ נורמלי ואשניות-חח אין מה לעשו אף פעם אין לצפות לתומרה טובה למחיר זעום- וכפי שאנחנו אומרים פה כל הזמן כמה שאתה משקיע ככה אתה מקבל

עמית1443

New member
נגן פאנקי בוי

אוקי,אין לי בעיה שיעשה מה שהוא רוצה.רק רציתי להגיד לו שמנסיון אישי הוא ממש לא טוב..

עמית1443

New member
מה??

קנו לי את זה של ה500mb ב600 בערך...ב1500 אפשר לקנות כמעט כל נגן איכותי כמו איריביר ,איפוד,קריאטיב וכו'...

נכון , בדיוק מה שכתבתי ....

האזרח שלא מבין רואה 1500 ש"ח ולכן הולך למכרז וזוכה ומרגיש כאילו קיבלת את המציאה של חייו !!!!

למעלה