מה דעתכם על הסיפור הבא

d e m o sthenes

New member
מה דעתכם על הסיפור הבא ../images/Emo35.gif

אז ככה: יש איזו קצינה אחת אצלי בבסיס ויצא לנו לדבר על מלא דברים היא באמת אחלה בחורה, קיצור היא אורמת לי שהיא רוצה להגיד לכולם שיש לה חבר כשבעצם אין לה כדי שבנים שהיא סך הכל מדברת איתם מנימוס/עבודה ישר יחשבו שהיא מעוניינת. די הסכמתי איתה באיזשהו מקום, כי תכלס בגיל הזה (20 ומעלה) לדעתי קשה ליצור קשרי ידידות בלי שאחד מבני הזוג רצה מתישהו משהו מעבר. מקווה שהבנתי למה אני מתכוון ואשמח לשמוע את דעתכם.

d e m o sthenes

New member
תיקון קטן.

לה חבר כשבעצם אין לה כדי שבנים שהיא סך הכל מדברת איתם מנימוס/עבודה ישר יחשבו שהיא מעוניינת *הכוונה לזה-לה חבר כשבעצם אין לה כדי שבנים שהיא סך הכל מדברת איתם מנימוס/יחסי עבודה לא ישר יחשבו שהיא מעוניינת

לא חושבת..

שזה נכון שקשה ליצור קשרי ידידות אחרי גיל 20, ואיך אפשר ליצור קשר ידידותי אם את משקרת כבר בפעם הראשונה שאת נפגשת עם הידיד הפוטנציאלי? זה קצת טיפשי לטעמי. אם הופכים לידידים, אז יופי טופי, ואם צד אחד מעוניין, הצד השני יכול באותה מידה להגיד לא, אם הידידות חזקה מספיק זה בהחלט יכול להחזיק מעמד. אני לא מאמינה בכל הבולשיט הזה של "אין ידידות בין גבר לאישה"

d e m o sthenes

New member
אני גם אמרתי לה שהיא בעצם תשקר

כבר על ההתחלה. יש משהו קטן במה שהיא אומרת למרות שגם לדעתי ידידות אפשרית בכל גיל.

מיטללל

New member
מוזרה

זה דבר אחד להגיד שיש לך חבר, לבחור זר שמתחיל איתך, ע"מ לדחות אותו בעדינות. ודבר שני לשקר לסביבה הקרובה ע"מ להרחיק את כל המין הגברי :) זה אומר להיכנס להמון שקרים ונשמע לי מוזר מוזר, תמוהה ומיותר. יכול להיות שהיא החליטה לנקוט בגישה הזו כתוצאה מאי אילו מקרים לא נעימים שקרו?... אני ממש לא מבינה אותה
קודם כל - אם אתה באותו סביבה עם מישהו (עבודה, צבא, מכון כושר) מן הסתם תיכנסו לכל מיני שיחות כתוצאה מנימוס, עניין, שעמום... זה ממש לא אומר בהכרח שאחד מהצדדים יהיה מעוניין במשהו מעבר לידידות. לכן קשה לי להאמין ש*כולם* מעוניינים בה. מעבר לכך, זה ממש לא נכון להיכנס לשקרים כאלה. באופן נקודתי, שזה קורה, היא מוזמנת להגיד: " אני לא מענויינית", "אני לא רוצה להיכנס לקשר עם מישהו מהצבא", "אני מחבבת אותך כעמית" :)

נשמע לי די מטופש-

למה היא ישר קופצת למסקנה שכל בחור שמדבר איתה אולי רוצה ממנה משהו? זאת צורת מחשבה די ילדותית בעיניי

RVD18

New member
שמעתי משהו דומה

זה כל הזמן לחיות בשקר. נשמע לי מטומטם.

למעלה