מה דעתכם על הסצנה המבוימת הבאה ?

moon40

New member
מה דעתכם על הסצנה המבוימת הבאה ?

בחור "עף" שלא באשמתו על בחורה באוטובוס בזמן בלימה, והיא ישר גומלת לו בסטירה למרות שזו הייתה באמת אשמתו.
לאחר מכן זה מתהפך, והיא "עפה" עליו גם לא בכוונה, האם לדעתכם היה מותר לו לסטור לה בחזרה כפי שהיא נהגה או רק לנשים מותר לסטור לגברים בסיטואציות כאלו ?

aaa123

Member
דעתי היא שהסצנה לא מבטאת את המציאות

ובחורה במצב כזה לא תגמול בסטירה,וגם אסור לה לתת סטירה במצב כזה כשברור שלגבר לא היתה כוונה מינית(וכולם הרגישו את הבלימה הפתאומית של האוטובוס).
&nbsp
היה לי פעם לפני כמה שנים מקרה דומה כשהאוטובוס בלם בפתאומיות ונאחזתי בכתף של האישה שהיתה לידי כדי שלא ליפול לשניה.
&nbsp
האישה לא רק שלא גמלה לי בסטירה אלא דאגה שהכל בסדר איתי ולא נפגעתי כתוצאה מהבלימה הפתאומית של האוטובוס,למרות שהיתה יכולה להגיד לפי ההגיון המעוות שזאת אשמתי מאחר שהייתי יכול לבחור לעוף על הרצפה ואולי לשבור רגל אבל העיקר לא לגעת בה.
אפשר לומר אגב גם שזאת אשמתי שבכלל הגעתי למצב של חוסר שיווי משקל כי אילו הייתי מחזיק רצוף בעמוד שלידי זה לא היה קורה ,וחצי שניה לפני שהאוטובוס בלם בלימה פתאומית הרפיתי מהעמוד תוך תכנון להחזיק בעמוד אחר(זה כבר טיעון יותר רלבנטי, ועדיין לא מדובר בטיעון שמצדיק אלימות כלפי,וברור שלא תכננתי שהאוטובוס יבלום בלימה פתאומית בדיוק בחצי שניה שהרפיתי מהעמוד כדי שיהיה לי תירוץ לגעת באישה שלידי).

גאיה1323

New member
מומלץ לא לתת סטירות לאנשים

זה לא נעים לקבל סטירה וזה לא נעים להתמודד עם ההשלכות של לתת סטירה ובכלל זה לא כלי טוב לניהול סכסוכים.
עם זאת, האם גבר מרגיש במרחב הציבורי את אותה המידה של מגננה כמו אישה? ספק.
&nbsp

למעלה