מה דעתכם על העתיפה של דאנס אוף ד'ת?

BlizzardOzz

New member
מה דעתכם על העתיפה של דאנס אוף ד'ת?

לפי דעתי העתיפה גרועה ונראת מאוד זולה! תמיד אהבתי להסתכל שעות על העתיפה על העתיפה של דאנס אוף ד'ת לא בא לי לבסתכל אפילו לא דקה!

הכריכה מסריחה, אבל החוברת עצמה

כלומר כל המילים והפנוכו של החוברת, דווקא די מגניב.

אנ די וי

New member
גולגולת| אדי מת !

שמעו , העטיפה של האלבום דאנס אוף דאט' היא בהחלט על הפנים וגם את האדי החדש אני לא אוהב ... מה קרה לעטיפות הבלתי נשכחות שלהם כמו של fear of the dark או somewhere in time (וכל היתר ) ? הרגע הבנתי בעצם .. שאיירון מיידן הם יותר ממוזיקה כשמסתכלים על הציורים של אדי , הם נותנים מעין עומק לשירים שלהם והם... ממש מצויירים יפה !~! דקה דומייה לזכרו של אדי

Blade2

New member
אדי לא מת!

תסתכל על הפנים של מלאך המוות הזה שעומד באמצע - זה אדי!

BlizzardOzz

New member
הסיבה למה אדי באמת מת!!!!!!!!

הממציא של אדי דארק ריגס הפסיק לעבוד עם מיידן בגלל מחלוקת על העטיפה של 'The Wickerman' הוא עשה מספר רב של סקיצות אבל אף אחת לא התאימה למיידן, ובשיחה שהייתה לי אם ריגס הוא גם לא מתכוון לחזור לעבוד איתם
לכן לא נזכה לראות עוד עטיפות כמו של Somewhere In Time ו- Powerslave. האצת היא שאני לא יודע אם באמת לדאוג לה שריגס עזב כי הוא עבר לשיטה ממחושבת של ציור והעבודות האחרונות שלו (פרט ל-BRAVE NEW WORLD) באמת לא משהו. שמתם לב לזה שאין את שם ה"אמן" שעשה את העטיפה לדאנס אוף ד'ת? צירפתי סקיצה שריגס עשה לThe Wickerman האתר הרשמי של ריגס הוא: www.DerekRiggs.com

למעלה