מה דעתכם על הפסקת המלחמה?

שמלת תחרה1

Well-known member
מאות בני אדם מפגינים במוקדים ברחבי הארץ בקריאה לסיום המלחמה בעזה, בין היתר בצומת פארק המדע ברחובות, צומת הגומא שבאצבע הגליל, וגשר מעגן מיכאל בכביש 2. ממובילי המחאות ויוזמת "ישראל נורמלית" נמסר כי "כמעט כל יום 'הותר לפרסום' חדש ששובר לכולנו את הלב. יש אפשרות אמיתית לסיים את המלחמה, להשיב את כולם הביתה, החטופים והחיילים יחדיו, ולשמור על הביטחון הישראלי. החזרת ישראל לנורמליות חייבת להיות המטרה כעת. זה האינטרס הישראלי המובהק".

Harrington

Well-known member
מנהל

מה דעתכם על הפסקת המלחמה?​

לכתחילה אני מתנגד. סבור שעל ישראל להשיג את מטרות המלחמה בטרם הפסקתה.

אולם...
איך שהמלחמה מתנהלת כרגע, אולי באמת עדיף להפסיקה. אנחנו לא פועלים להשגת מטרות המלחמה ודי מיצינו את האירוע. רק החלפת הפיקוד הבכיר ככל הנראה יוכל לשנות זאת, השאלה אם זה עומד על הפרק.

אז במידה ויש בידי הדרג הממונה להחליף את הפיקוד הבכיר ו/או להורות לו -בהצלחה- לשנות את הדיסקט ולעבור לשיטת פעולה אחרת, זה עדיף מאשר הפסקת המלחמה. אם אין לו את האפשרות לעשות כן, בהחלט יתכן שאכן עדיף לעצור כאן (במקביל להיערכות לסבב נוסף בעוד X זמן).

משתפרת1

Well-known member
מאות בני אדם מפגינים במוקדים ברחבי הארץ בקריאה לסיום המלחמה בעזה, בין היתר בצומת פארק המדע ברחובות, צומת הגומא שבאצבע הגליל, וגשר מעגן מיכאל בכביש 2. ממובילי המחאות ויוזמת "ישראל נורמלית" נמסר כי "כמעט כל יום 'הותר לפרסום' חדש ששובר לכולנו את הלב. יש אפשרות אמיתית לסיים את המלחמה, להשיב את כולם הביתה, החטופים והחיילים יחדיו, ולשמור על הביטחון הישראלי. החזרת ישראל לנורמליות חייבת להיות המטרה כעת. זה האינטרס הישראלי המובהק".
אני לא מוכנה להתיחס לדרישה שמנוסחת באנגלית ולא בעברית, וכוללת בתוכה מילה מהסוג שאינני משתמשת בו! מי שרוצה את התיחסותי- שיתנהל באופן שאני יכולה לקבל.

למעלה