מה דעתכם על הפרשי גילאים מושך מרתיע

mikle233

New member
מה דעתכם על הפרשי גילאים מושך מרתיע

אשמח לשמוע דעות

mika tal

New member
מה זה בשבילך הפרש גיל מושך ומרתיע??

אם אני בת 28 ויוצאת עם גבר מושך בן 45 או ממש בתחילת הקשר עימו הכל יציב למה שתהיה לי בעיה עם זה? עם גבר בן 60 תהיה לי קצת יותר בעיה.. כשהייתי בת 17 בחור בן 28 רצה לצאת איתי, זה אומנם "קצת משך" בזמנו, אבל ממש לא ראיתי את זה כאופציה.. בקיצור אני סבורה שהכל אינדווידואלי...

spooni

New member
מניסיון ...

ברשותך כמה שאלות. האם הוא גרוש? אלמן ? יש לו ילדים ? כשהייתי בת 26 התחתנתי עם האקס שלי שהיה בן 42. יש לי שתי דודות שנשואות למבוגרים מהן. שורה תחתונה , האישה סובלת בגיל מאוחר יותר. האישה בשיא פריחתה והגבר לא!

shaniza

New member
הפרש גילאים

קודם כל זה משתנה עם הזמן כשהייתי בת 15-16, היה נראה לי שלצאת עם מישהו בגיל 18-19 זה הגבול כשהייתי בת 20, חשבתי ש7-8 שנים הפרש זה המוווווון כשהייתי בת 25, 10 שנים הפרש לא נראו לי בעייתים במיוחד עכשיו, אני לא יודעת לגבי מושך או מרתיע אבל אם תעמיד בפני 2 אפשרויות: ג'וני בהפרש 5 שנים ממני מול ג'וני בהפרש 10 שנים ממני... אני אעדיף אותו יותר קרוב לגיל שלי מה שכן... אם תביא לי אותו באמת...אין לי בעיה גם עם ה16 שנים הפרש

magenta73

New member
מי , ג'וני?

אני לפניך בובה. יש תור. ואצלי זה רק 10 שנים הבדל, כמדומני.

magenta73

New member
זה תלוי

בת כמה את, בן כמה הוא? ההפרש גילאים הכי גדול שהיה לי היה 12 שנה. וכל מקרה לגופו... גם...

orrin

New member
תראי

זה לא רק הפרשי הגילאים זה שבכל גיל רוצים משו קצת אחר לדוגמא: אם את בת 22 ואת יוצאת עם גבר בן 30 שרוצה ילד זה אחרת מלצאת עם בן 32 שלא רוצה ילד אם את רווקה זה אחרת מהלכנס למערכת יחסים עם גרוש+ילד או בלי ילד בכל גיל רוצים משו קצת אחרת, וזה משו שקשור בעקיפין לגיל ומשפיע מאוד. לדוגמא בנושא ילדים, חתונה וכו'.... מקווה שעניתי

למעלה