מה דעתכם על הצהובה הטובה ? טובה?

danchen

New member
מה דעתכם על הצהובה הטובה ? טובה?

אמר לי מישהו שטוען שהוא מקורב לענין שבשום מקום לא כתוב שזו גבינה צהובה. אז מה? אם זה נראה כמו גבינה צהובה, וזה על המדפים ליד הגבינה הצהובה, ואין בזה כולסטרול (כמו שיש בגבינה צהובה אבל זה בעצם ההבדל), ויש לזה פרסומת עם ילדה, שאותי מעצבנת כשהיא שואלת "שו כולסטרול?", ששמה פרוסות צהובות על סנדבי'ץ שנראה כמו סנדביץ' עם גבינה צהובה, אז מבחינתי מוכרים לי גבינה צהובה. וכשאני שומע שזה בעצם משהו אחר לגמרי זה מרגיז אותי. האם מישהו טעם ויכול להגיד האם יש לזה גם טעם של גבינה צהובה ? אם כן - אז אולי זה קצת פחות ירגיז אותי... זה קצת מזכיר לי כשמכרו את השייק (שמורכב מסויה) בלי להגיד שזה עם סויה בשום פרסום אלא סתם באופן פלאי מאד סמיך, וגיליתי את מרכיב הסויה רק על הקרטון. גם אז התרגזתי. קצת מזכיר לי את המערכון של החמישיה הקאמרית עם הנעמיים ועם הבנזיף והדולצים... אבל זה בעצם היה מצחיק. הצהובה הטובה - מצחיק? שו מצחיק? לא מצחיק בכלל. רק צהוב.

נמרוד2002

New member
הצהובה הטובה

זה שביר יותר מגבינה הצובה. לגבי הטעם, כל אחד רואה את זה אחרת. אבל דחפו לצהובה הטובה כל כך הרבה תבלינים שלא מרגישים את הטעם המקורי. אולי זה טוב?

danchen

New member
מה הטעם המקורי ??

זה הרי לא גבינה. מישהו יכול לדעת מה העטם המקורי של זה ?

shiri33

New member
לא צהובה ולא מצחיקה

לא טעמתי כי אני לא מתה על סינטזות מעבדתיות מלאכותיות ומעדיפה אוכל כמה שיותר טבעי, הפרסומת לא מצחיקה לא מעניינת וסתם מציגה גימיק. להערכתי אין להם סיכויי הצלחה בארץ. השוק אליו הם פונים קטן מדי.

danchen

New member
אם זו היתה באמת גבינה צהובה נטולת..

אם זו היתה באמת גבינה צהובה נטולת כולסטרול לא הייתי ממהר להסכים איתך - המודעות לבריאותונו גוברת וכשם שהולכים כל המוצרים הדיאטטים, חסרי הסוכר, נטולי הקפאין, נטולי הקלוריות וכובשים עוד ועוד שטח מדף כך גם היתה מצליחה גבינה צהובה בלי קולסטרול - השאלה היא האם המוצר הזה שהוא לא באמת גבינה יצליח לעשות זאת.

"עגל רך"

מי שזוכר את הקמפיין האלמותי ל "עגל רך" שלא היה רך ובקושי היה עגל..

למעלה