מה דעתכם על הצמידים האדומים...

מה דעתכם על הצמידים האדומים...

האם הם מפיקים תועלת מכך ??? האם אתם תשימו צמיד כזה על היד שלכם ותנהגו ביתר זהירות ???

שאלתי שאלה פשוטה...

אם אתה תשים צמיד אדום,זה יעזור לך להיזכר בכך שאתה יכול לנהוג ביתר זהירות ??? האם זה יראה לאנשים אחרים,הוא נהג זהיר או שמא,אתה רואה בצמיד מסוג זה כפאדיחה ?!

ttzz

New member
ככה

פאדיחה אני לא רואה בזה כי אני לא תמיד שם על מה שאחרים חושבים אם אני אשים צמיד אדום כמו כל דבר יזכיר כמה פעמים וזהו...מה יזכיר?זהירות,בסדר,יש דברים יותר חשובים נראה לך שאת הערס הממוצע זה יזהיר לא לעבור על פס לבן?הוא לא יודע שאסור? בהתחלה הוא היה חושב אם לעבור והיום והיום הוא עושה את זה ישר...זה לא מה שיגיד לו...

roy gabay

New member
בארי זה לא יעזור

שלשום הייתי בתאונה עם הולכת רגל שנהרגה בראשון.. ואם זכור לך המקרה של הילדה שנהרגה מפגיעת אוטובוס בראשון.. ראני מקווה להיות אופטימי אבל כואב לראות מה שקורה בארץ שלנו

AvihayA

New member
אין כאן תשובה חד משמעית ...

מי שמאמין שניתן להביא ל"שלום" בדרכים ולהלחם בתאונות הדרכים, יכול לענוד את הצמיד, להרגיש כנוטל חלק במאבק ולתת לצמיד להזכיר לו שאנחנו נמצאים במאבק למען החיים כל עוד אנחנו בדרכים ... ולצורת הנהיגה שלנו ולדרך הארץ שלנו בכביש יש השפעה ישירה על הקטל בדרכים !!! מי שלא מאמין ביכולת העצמית שלו להשפיע ... לא רק שהצמיד לא יעזור לו ... אני מאמין שאם הוא יתפס נוהג שלא כחוק הוא ימצא 1001 תירוצים למה השוטר לא היה בסדר ולמה העבירה אותה עבר היתה זניחה ולא תורמת לכלום וכו' וכו' ולא יחשוב לרגע שבאיזה שהוא מקום הוא לא היה בסדר בכל הסיפור הזה.

מה שהנחה את הרשות הלאומית

לבטיחות בדרכים, לדעתי, היתה העובדה שרוב האנשים שילבשו את הצמידים הללו יזכרו בהם כשהם נוהגים, וינהגו בזהירות ייתר. הרי אתה עונד את הצמיד..אתה יודע שהוא שם, ונזכר. האם זה יעבוד? זמן יגיד. אבל פלאים זה לא יעשה..

למעלה