מה דעתכם על הצעת החוק הבאה?

מה דעתכם על הצעת החוק הבאה?

במכתב ששלחתי לאחת מחברות הכנסת החדשות, הצעתי לה לעלות הצעת חוק שתקבע שפקידי האוצר יוחלפו ברגע שהממשלה מתחלפת, כמו שקורה היום בארה"ב שכל מפלגה מחליפה גם את הצוות האמיניסטרטיבי במשרדי הממשל השונים באנשים שמאמינים באידיאולוגיה שלה ולא של המפלגה היריבה. רק כך ניתן להשיג שינוי אמיתי במדיניות הממשלה המתחלפת שעולה לשלטון במקום הממשלה שקדמה לה. אחרת לא עשינו כלום בזה שבחרנו בממשלה אחרת, אם פקידי המשרדים השונים בממשלה, ובעיקר פקידי האוצר, נשארים אותם האנשים. כמו כן כשפקידי האוצר יידעו שמקום עבודתם נמצא אף הוא בסכנה במידה ותוחלף הממשלה שבמסגרתה הם פועלים, הם יחשבו פעמיים ושלוש פעמים אם לפגוע בכזאת קלות ברווחתם של אזרחי ישראל, שעלולים להעיף את הממשלה שלהם ולהחליפה ביחד איתם בממשלה אחרת. כולי תקווה שחברת הכנסת ששלחתי לה את הצעת החוק הזאת שלי, תעשה בה שימוש ותעלה אותה להצבעה בכנסת, ויפה שעה אחת קודם.

trigotrigo

New member
השאלה היא מה טוב לציבור,

היציבות הפוליטית בישראל אינה כמו בארה"ב, שם כמעט ולא קורים מקרים בהם הקונגרס מדיח את הנשיא, והשרים שם אינם חברים במפלגה פוליטית אלא ממונים חיצונית. האם זה טוב לציבור בישראל, בה בעשור האחרון לא הייתה ממשלה אחת ששרדה את מלוא זמן הכהונה שלה, שפקידי ממשל ובעלי תפקידים כאלה ואחרים יוחלפו כל כך מהר ומדיניות תתחלף מאחת לאחרת כשאפילו לא רואים את השפעתה על המדינה?

לך תשחק דוקים../images/Emo6.gif

אדיוט אתה ורוחמה אברהם וחוק הבארים שנראה לה מה זה להתנכל לצעירים במדינה שלפחות רוצים לשכוח את הצרות במדינה ויוצאים להנות וגם את זה "קדימה" רוצה להרוס

מה אני קשור לרוחמה אברהם דגנרט?

מעניין שאני מקבל מסרים שלהימנע מלהעליב אותכם, ולדגנרטים כמוך נותנים להשתולל ולקלל חופשי... לך תלקק לנתניהו, מזמן לא ליקקת לו, והטוסיק שלו זקוק נואשות לחומר סיכה מתרפס...

למעלה