מה דעתכם על הקביעה שאומרת

מיטללל

New member
מה דעתכם על הקביעה שאומרת

שכל בת יכולה להשיג כל גבר
(לפחות לזיון חד פעמי)

faith2

New member
לא מסכימה...

יש בנים שהואבים בנות זולות, ויש בנים שבת שמשליכה עצמה עליהם כבר בפגישה הראשונה- לא ממש אוהבים את זה, וימהרו לנתק קשר.

יש על זה בדיחה

של כריס רוק (קומיקאי אמריקאי): "אתן אומרות לנו שאנחנו שפלים בגלל שאנחנו רוצים לשכב עם 3/4 מהבחורות שאנחנו רואים? הצחקתם אותי, אתן יכולות לעשות את זה כי מאז שהגעתן לגיל 15 כל גבר רצה לשכב איתכן... מישפטים כמו: אני יכול לעזור לך עם זה?=אני יכול לשכב איתך אם אני אעזור לך? מה שלומך?=יש מצב לסקס? אם כזה דבר קורה לגבר- הוא לא יודע איך לקבל את זה, הדבר הראשון שעולה לו בראש הוא "וואו, סקס, זה בטח יום המזל שלי, אחר כך אני הולך למלא לוטו" אני חושב שהבהרתי את עצמי

ליאן.

New member
המשפט יתקיים רק אם תשני קצת...

"כל בת יכולה להשיג כל גבר, שלא חושב עם הראש."

ויש משפט מגביל

כשה*** עומד השכל בתחת ואין בחורה שלא יכולה לגרום ל**** להתעורר אז המשפט נכון בחלקו ובקטע של (לפחות לזיון חד פעמי)

yofi tofi

New member
לא כל בת,ולא כל גבר

אבל כל הבנות יכולות,באמצעות זה שהן ישדרו מיניות מסויימת,להשיג הרבה מאוד מהגברים..

אגב

בנות לפעמים לא משדרת שום דבר מיני וגברים מוצאים בזה משהו מיני ציטוט למשהו ספיצפי " יש לך עניים חתוליות " המבין כבר מבין "

ZBlaster

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif

איך שאמרו כאן כבר לא כל בת, ולא כל גבר או כל גבר, שלא חושב עם הראש Z-Blaster

השתקפות של המשפט הזה במראה

"אין בחורה שלא נותנת יש גבר שלא לוקח" מתנצל מראש על השובינסטיות. בדיוק כמו שהמשפט הזה מעצבן אתכן כך המשפט שהעלית מעצבן אותי.

אמממממממ

בנותלא מתעצבנות המשפט הזה רק מסיבה הפשוטה שזה איזה שטות שהגברים המצאו כדי להצתדק והמשפט שלי הוא תאורייה מוחחת אמיתית ונכונה אבל אל דאגה ברוח הקלשאות אני יוסיף " מה שלבן לבן ומה ששחור שחור ולבן ושחור נמצא בתחום האפור " מבלבל אותך קרא שוב ....

פאנגי

New member
אפשרי...

זיון אפשרי לגמרי אבל זה תלוי גם במראה של אותה "בת" לא נראה לי שמישהו ירצה לזיין מישהי מקומטת בת 75 וגם לא בת 18 שדומה ל...

Mahaoo

New member
זה נכון! אבל יש הסתייגויות

הסתייגות ראשונה זה ללא ספק המראה החיצוני של האשה את ההיסתייגות אדגים בדוגמא אם מישהו הולך ברחוב ומישהי באה אליו ואומרת לו בוא נזדיין סביר מאוד להניח שהוא ישים עליה זין(ולא בתוכה) לעומת זאת אשה די בקלילות יכולה להפגש עם מישהו בזמן יציאה ולגרום לגבר לחשוב שזאת בעצם מעין פגישה ואז לזיין אותו ולהגיד יפה שלום בקיצור אם מישהי רוצה להשיג מישהו(בהתאם לסייג א') אז היא תשיג אותו(כי היא לא תלך בסגנון סייג ב')

למעלה