של כריס רוק (קומיקאי אמריקאי): "אתן אומרות לנו שאנחנו שפלים בגלל שאנחנו רוצים לשכב עם 3/4 מהבחורות שאנחנו רואים? הצחקתם אותי, אתן יכולות לעשות את זה כי מאז שהגעתן לגיל 15 כל גבר רצה לשכב איתכן... מישפטים כמו: אני יכול לעזור לך עם זה?=אני יכול לשכב איתך אם אני אעזור לך? מה שלומך?=יש מצב לסקס? אם כזה דבר קורה לגבר- הוא לא יודע איך לקבל את זה, הדבר הראשון שעולה לו בראש הוא "וואו, סקס, זה בטח יום המזל שלי, אחר כך אני הולך למלא לוטו" אני חושב שהבהרתי את עצמי
בנותלא מתעצבנות המשפט הזה רק מסיבה הפשוטה שזה איזה שטות שהגברים המצאו כדי להצתדק והמשפט שלי הוא תאורייה מוחחת אמיתית ונכונה אבל אל דאגה ברוח הקלשאות אני יוסיף " מה שלבן לבן ומה ששחור שחור ולבן ושחור נמצא בתחום האפור " מבלבל אותך קרא שוב ....
הסתייגות ראשונה זה ללא ספק המראה החיצוני של האשה את ההיסתייגות אדגים בדוגמא אם מישהו הולך ברחוב ומישהי באה אליו ואומרת לו בוא נזדיין סביר מאוד להניח שהוא ישים עליה זין(ולא בתוכה) לעומת זאת אשה די בקלילות יכולה להפגש עם מישהו בזמן יציאה ולגרום לגבר לחשוב שזאת בעצם מעין פגישה ואז לזיין אותו ולהגיד יפה שלום בקיצור אם מישהי רוצה להשיג מישהו(בהתאם לסייג א') אז היא תשיג אותו(כי היא לא תלך בסגנון סייג ב')