מה דעתכם על הקופסא שעיצבתי במיוחד לעוגיות?
ק קיטי החתלתולה New member 19/2/08 #18 תקשיבי לי ותקשיבי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם רוצה אחת כזאת ואני לא צריכה לשלוח לך את הכתובת שלי ובובה יפה שלי תהיי מתוקה ושימי בפנים את העוגיות של אתמול חולה על ................. לא נעים לומר בפורום חחחחחחחחחחחחח
תקשיבי לי ותקשיבי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם רוצה אחת כזאת ואני לא צריכה לשלוח לך את הכתובת שלי ובובה יפה שלי תהיי מתוקה ושימי בפנים את העוגיות של אתמול חולה על ................. לא נעים לומר בפורום חחחחחחחחחחחחח
א אריאלה פיקסלר אלון New member 19/2/08 #3 מה דעתי? דעתי שזה אסון שהיא לא אצלי..... גם אני רוצה כזאת. במיידי. ♥♥♥
א אריאלה פיקסלר אלון New member 19/2/08 #5 די, את רצינית?../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
די, את רצינית?../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
ט טינטין האחת New member 19/2/08 #8 את לא מכירה את קרן? את אומרת לה אין לי היא כבר שולחת לך בדואר, קרן היא בחורה מיוחדת,עם רחב, ונתינה אין סופית. מתה עלייה.
את לא מכירה את קרן? את אומרת לה אין לי היא כבר שולחת לך בדואר, קרן היא בחורה מיוחדת,עם רחב, ונתינה אין סופית. מתה עלייה.
י ים של אוצרות New member 19/2/08 #10 כל מילה נכונה ../images/Emo24.gif אני חייבת להעיד שקרן היא אישה מיוחדת יש לה לב מפה עד אין ואין סוף קרן אני גאה שיש לי חברה כמוך אוהבת אותך בטירוף , אין כמוך
כל מילה נכונה ../images/Emo24.gif אני חייבת להעיד שקרן היא אישה מיוחדת יש לה לב מפה עד אין ואין סוף קרן אני גאה שיש לי חברה כמוך אוהבת אותך בטירוף , אין כמוך
ק ק ר נ ו ש י New member 19/2/08 #11 טינטין וים אני מבקשת לשמור על סדר ../images/Emo6.gif בנות אני כולי סמוקה עכשיו תודה רבה על המחמאות שלכן אני אוהבת אותכן מאד הכל נעשה מכל הלב והנשמה
טינטין וים אני מבקשת לשמור על סדר ../images/Emo6.gif בנות אני כולי סמוקה עכשיו תודה רבה על המחמאות שלכן אני אוהבת אותכן מאד הכל נעשה מכל הלב והנשמה
א אריאלה פיקסלר אלון New member 19/2/08 #12 בנות...כבר תהיתי על קנקנה היפה של הכפרה כל שמחה שהכרתי אותה, אין עליה. אומרת אמן על כל מילה שלכן. נשיקותתת.
בנות...כבר תהיתי על קנקנה היפה של הכפרה כל שמחה שהכרתי אותה, אין עליה. אומרת אמן על כל מילה שלכן. נשיקותתת.