מה דעתכם על הקליפ הבא:

מה דעתכם על הקליפ הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=kOffbcuKEb4&search=%20My%20Favorite%20Game%20The%20Cardigans אני מניח שלכל אחד יש תקופה של פופ בחייו... פעם רכשתי את הדיסק עם השיר הזה, זה בהחלט השיר הכי טוב בדיסק. עד כמה שהביטלס, הפוליס, רד הוט, היו מיין סטרים בזמנם, הם כרגע לא ממש
אז בפרט, מה דעתכם על השיר? בכלל, מה דעתכם על מוזיקת פופ? ודין אז יקום ויגיד שאני בכלל לא שומע מוזיקה איכותית

האמת שזה שיר ממש נחמד

אבל אני לא כל כך אוהב מוזיקת פופ עכשווית. בריטני, מריה קארי ושקאקירה לא ממש עושות לי את זה [כאילו הן כן, אבל לא במוזיקה
]. והאמת שרד הוט היא עדיין מיינסטרים, אבל פוליס [שליטה!] והביטלס כבר לא. דעתי על מוזיקת פופ? אני אוהב בריטפופ, ואני מחבב פופ של שנות ה-90 [בחלקו...] אבל כיום אני סולד ממנו.

חח ../images/Emo12.gif

התכוונתי שאני מחבב פופ של שנות ה-90', אבל סולד מפופ עכשיווי, ונתתי דוגמא לכמה זמרות שאליהן אני מתכוון ב'פופ עכשיווי'.

DirtySpirit

New member
הממ

אני די מסכים עם תמיר, פופ עכשווי זה די זוועה בעיניי... אבל בריטפופ זה אחלה. [אם אתם באמת רוצים קליפ מגניב ביותר, וגם שיר לא רע בכלל- Coffee & TV של Blur.]

Greebo

New member
פופ יכול להיות נחמד

אם לדוגמא מדובר על בחורה עם קול טוב את זה בהחלט ניתן לסבול וסתם שירים ברדיו גם כן... ויא יא גם לי יש חולשה לבלאק אייד פיז :פ אבל הפופ הרציני האחרון ששמעתי היה כששמתי בטעות את הקאבר של צ'ילדרן אוף בודום לhit me baby one more time >< בחוכמתי הנצחית שכחתי את זה על לופים... השיר לא יצא לי מהראש במשך שבועיים >< אבל רוב הפופ גורם לי לבחילה. ביחוד כשמדובר על סיגנון אקסטרימי שעשו לו פופליזציה שכזו (לומר פופ-פאנק, נו-מטאל, אימו וכו..). זה פשוט...נוראי... גם הליריקה חרא טהור לרוב....וזה מעיק....כה מעיק........

למעלה