מה דעתכם על הקליפ של

Drorrrrrr

New member
מה דעתכם על הקליפ של

Speed of sound? הוא נורא מיוחד לדעתי, למרות שהרעיון חרוש, יש בו משהו שנורא מתקשר למילים, והוא מאוד מעוצב, יחסית נאמר ל-Shiver. הוא כל כך קולדפליידי בסגנון שלו, מזכיר מעט את In my place.

xdye1

New member
המסך נורות מדהים.

הצבעים והצורות מתאימים את עצמם למוזיקה של השיר וזה מיוחד.

אהבתי מאותן סיבות שאמרת ואמר

xdye1, אבל
האופן שבו כריס מרטין מתפתל כאילו הוא מנסה להטעין פיזית את הנורות שמאחוריו או לחלופין מתחשמל מהן, לא ברור לי

AGENT SHESH

New member
נחמד.

ממש נחמד. היו יכולים להשקיע קצת יותר, אבל נו, גם זה אחלה.

AGENT SHESH

New member
אגב, אחרי צפיה ממש עכשיו

אני חייב לציין שהוא בדיוק כמו הקליפ ל - Crystal של New Order (מ2001, יש אותו ברשת, חפשו..)

eveligne406

New member
הממ..

לא כל כך לטעמי האמת...אני מעדיפה יותר את הקליפים ההזויים סטייל YELLOW וכאלה.. הנורות עושות לי סחרחורת חחח....

אני דווקא אוהבת את שיבר../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אניוואי, לא ממש אהבתי את הקליפ. הוא משעמם. וחשוך. אבל אני עדיין רואה אותו

MarishA M

New member
מזכיר את In my place

כאילו כזה לא ממש מושקע אבל הרעיון עם הנורות באמת כזה מתאים.. כאילו נחמד..לא קליפ מדהים אבל נחמד ביותר.. אהבתי שיש מלא מרחבאיפה שהם נמצאים על הבמה או מה שזה לא יהיה זה נראה עצום כזה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאין לי כבלים, לא ראיתי../images/Emo7.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאבל בדיוק התחיל בוירג'ין רדיו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifראיתי כריס נראה בסוטול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חוצמזה הקליפ די סבבה...../images/Emo9.gif

aviGODFATHER

New member
לא כ"כ אהבתי...

הקליפ לא משהו... אני בכלל לא אוהב קליפים שרק רואים את הזמר\להקה שר\ים... זה משעמם... וכריס נראה כאילו הוא מקבל סיאנס הוא כל פעם נוגע בראש שלו בצורה קריפית כזאת... אולי זה רק אני... אבל השיר מצויין. לפחות בשביל זה שווה לראות את הקליפ

למעלה