מה את/ה היית עושה?
נו באמת, אני רוצה לראות את תגובתך אם במשך חודש, פעמיים בשבוע במשך 4 שעות של הרקדה מישהו הולך אחריך לכל מקום, מפריע לך, מתנגש בך, בקיצור יושב לך על הוריד ולא משנה כמה פעמים תעיר לו שזה מפריע לך הוא יתעלם לחלוטין, שלא לדבר על התנצלות אחרי שהוא מתנגש בך. אני מאוד מצטערת אבל אותי בבית לא חינכו ככה, אם אני מרגישה שאני מפריעה למישהו או מעירים לי אני אתפוס מרחק כדי לא להפריע, ואני גם מאוד רגישה למרחב הפרטי שלי, אני לא אוהבת שנדבקים אליי, ואני עוד יותר לא אוהבת שמישהו שאני מבהירה לו שאני לא רוצה את חברתו ממשיך להידבק אליי. כן זו רק הרקדה והמטרה היא רק להינות, ולשם כך אני באה. אני רוקדת באוניברסיטת ת"א ביום חמישי ובעוד הרקדה קטנה (שלא אפרסם כי שם כולם מכירים אותי), ואם תרצה שלח לי הודעה פרטית ואזמין אותך, אני אומנם לא רוקדת רגילה ולא הכי מוצלחת בכישורי הריקוד, אבל אני עושה את כל המאמצים לסייע לאילו שצריכים קצת עזרה וזה כולל הדגמה, סיוע למרקיד וריקודי זוגות עם בנים מתחילים או בנות שאין להן בן זוג כדי לתת להן הזדמנות ללמוד ריקוד כי אני מסתדרת. למה אני עושה את זה? כי למתחילים קשה יותר ובהתחלה הם נהנים פחות בגלל זה, אם אפשר לעזור להם הם יהנו יותר ויחזרו, וגם בגלל שאם לא היו אנשים כאלה לפני 3 שנים אולי גם אני הייתי מתייאשת. ותודה רבה יש לי חיים די עשירים ומעניינים גם בלי ריקודי עם.