מה דעתכם על הריטוש שלי?אשמח לביקורת :)

gilush

New member
הדגשת צבעים יפה,אולי טיפה להוריד בהירות מהלחי

ועכשיו הריטוש שאני הכי גאה בו! ארטית אני אשמח

לביקורת ממך בבקשה :) זה היה אתגר,בגלל הגבות..

ארטית

New member
כן, הגבות...

היי ממוקדת במטרה. שמחה שאת נהנת לאתגר את עצמך. את עושה עבודה טובה. העור מוחלק בסדר וניקית טוב את המצח. אהבתי את הדגשת הירוק בעין ואת השיער הג'ינג'י. השפתיים נראות מצויין. איך הוספת ריסים לעין הימנית שלה? נראה ממש טבעי! כל הכבוד. הגבות, בטח את כבר יודעת, לא נראות טוב. ממש לא טבעי ולא הבנתי מה ולמה עשית שם בדיוק. בכל אופן, צריך להשתמש בדרך כלל במה שיש ולהוריד ולהוסיף לו בהתאם לצורה המבוקשת. מעל הגבה גם נוצר כתם ורדרד בצבע העור. הלק בציפורניים נראה גם טוב. אני אישית הייתי עושה צבע אדום, כמו בשפתיים :) כדי להוסיף טיפה נפח לפנים שנראות קצת שטוחות, הייתי מוסיפה קטע כהה טיפה מתחת לעצמות הלחיים וקטע בהיר בלחיים ובמצח לברק. התמונה עדיין טיפה צהבהבה, אפשר להוריד טיפה צהוב מכל התמונה. בכללי, יפה מאוד. הגבות נורא מפריע. אשמח לראות שיפור נוסף. בהצלחה ושבת שלום

תודה ארטית יקירתי,

ריסים הוספתי על ידי מברשת של ריסים. את הגבות שלה לא אהבתי אז הלכתי על שינוי דרסטי ומאתגר,בלי לדעת איך ניגשים לשינוי כזה.פשוט מחקתי לה את הגבות וטייחתי בצבע. אחר כך גזרתי חלק מהגבה המקורית שלה והלבשתי אותה על הפנים איך שראיתי לנכון. אני מודה שזה לא נראה טבעי,אבל הצורה יצאה מאוד מחמיאה לפנים שלה לטעמי. האם זאת שיטה טובה או שיש שיטה מקובלת שידועה,בשביל גבות? אשמח להחכים קצת :) תודה!

ואיך זה עכשיו?../images/Emo9.gif

עשיתי חיתוך אחר של הגבה ,וכל מיני מניפולציות כדי שתשתלב טבעי בפנים החדשות. והוספתי לה עגיל..

sima1203

New member
עבודה

מושקעת ויפה מאד לדעתי, איך את עושה את הריסים? זה מברשת, או מה?
אני עדיין מתלמדת.

תודה ותשובה..

אני כבר לא זוכרת מאיפה הריסים,אבל הורדתי אותם מאיזה אתר די מזמן.זה מאוד שימושי.. אגב גם אני מתלמדת,לבד...מקווה לעבוד בזה אחרי שיהיה לי יותר ידע ,ניסיון ותיק עבודות נכבד

sima1203

New member
היי

אני גם מתלמדת לבד, ונעזרת הרבה מאד בפורום הנכבד הזה, רק להנאתי כמובן , ולא מתכוונת להתפרנס מזה , בגילי המופלג, מרשה לעצמי רק להינות. מאחלת לך הצלחה ובטוח שיהיה. במידה ויזדמן לך לאתר את המברשות אשמח מאד. כי מה שאני מצאתי לא מצאו חן בעיני.ושוב תודה.

sima1203

New member
הרשיתי לעצמי

גם לאתגר עצמי עם התמונה הזאת. מקווה שזה בסדר מבחינתך, ממוקדת מטרה. אפשר גם להעיר הערות,

למעלה