מה דעתכם על השביל שעשו לכיוון החניות?

מה דעתכם על השביל שעשו לכיוון החניות?

אני לא מגיעה עם רכב לאוניברסיטה אך מדי פעם נעזרת בטרמפים. בכל אופן היה מעבר מאולתר כזה ועכשיו עשו שביל ממש מסוכן והיום החלקתי עם האבנים האלה כמעט לכביש. למה עשו את זה ככה? קשו להשקיע קצת יותר עד שעושים משהו? היום יוצקים בטון!!

דבר מטומטם ביותר...

לפני זה היו שם חול וסלעים ככה שנוצרו מן מדרגות וגם בגשם שוטף זה לא היה מחליק, עכשיו זה יותר יפה אבל האבנים הקטנטנות האלה מאוד מחליקות. ויופי באמת שהם משקיעים ועושים מעבר יפה, הם לא חשבו שעד שמגיעים לשם יש סיכוי לא קטן שרכב יפגע בך? שידאגו קודם לחיים שלנו ואחר כך ל"נוף". אגב, מישהו יודע אולי מה הם עושים שם במעבר ליד המדרגות? סתם מסדרים את המדרכה או שאשכרה משהו מועיל?

amitk80

New member
כמה אופציות

1. לדיקנט הסטודנטים (שכמובן לא יעשו הרבה) 2. לאגודת הסטודנטים שהגיע הזמן שתתחיל להזיז את התחת שלה ולדאוג לנו 3. לאגף הבטיחות.. יש באתר של האוניברסיטה למלא טפסי תלונה. על איזה שביל מדובר בדיוק? ?

הכוונה ל 2 הכבישים שמחוץ לשטח האוניברסיטה

והשביל הוא בעצם המעבר / שטח האדמה שמפריד בין שני הכבישים. אף אחד לא לוקח אחריות על השטח הזה כמו החניה המאולתרת.

tutiris

New member
לא ראיתי את השביל, כי לא הייתי באוניברסיטה

כבר מלא זמן, אבל אני יודעת שבחורף סטודנטים התלוננו שצריך לעשות שביל, כי מחליקים בקלות עם הבוץ והאבנים הקטנטנות... לא נראה לי שעשו את זה בשביל היופי. לגבי השאלה למה אם עושים, אז לא לעשות כבר כמו שצריך, אז אה... טוב, אופייני למדינה שלנו...

למעלה