מה דעתכם על השיר "מלון קליפורניה"

מה דעתכם על השיר "מלון קליפורניה"

כתבתי משהו על השיר המדהים הזה, ואני רוצה, אם תוכלו, להכנס לבלוג שלי ולדון בנושא.

al19

New member
השיר מהמם זה נכון..

וכמו כל שיר או לייתר דיוק כל יצירת אומנות ... אין פרשנות אחת
המילים של השיר מדברים על מישהו שנכנס למלון הנראה יוקרתי אבל למעשה הוא מלון אימיים כזה.
הפרשנות שלו הרשמית ...ומה שהתכוון המשורר כמו שאומרים בעברית...
זה שזה אנאלוגיה על הנהנתנות, וההרס העצמי של החברה והמוסיקה של השירים של סוף שנות ה70 ...
את יכולה כמובן להסיק מזה מה שאת רוצה...
אני בדיוק מסיק מזה הרס עצמי של החברה.. שזה די מה שהתקוונו ...

al19

New member
אם כבר שירים של שנות ה80 ...

אז BOHIMIMAN RAPSODI הוא שיר עם פרשנות הרבה יותר מעניינת והוא אחד שפאשר לדבר עליו שנים ...
בגלל שQUEEN אף פעם לא אמרו מה הפרשנות הרשמית של השיר...

zombiex

New member
שיר מדהים

המילים, הנגינה, האווירה, הסולו.. פשוט מדהים.

al19

New member
הלהקה אישרה שזה על נהנתנות..

בבקשה ציטוט :

The lyrics describe the title establishment as a luxury resort where "you can check out anytime you like, but you can never leave." On the surface, it tells the tale of a weary traveler who becomes trapped in a nightmarish luxury hotel that at first appears inviting and tempting. The song is an allegory about hedonism, self-destruction, and greed in the music industry of the late 1970s.[8] Don Henley called it "our interpretation of the high life in Los Angeles"[9] and later reiterated "it's basically a song about the dark underbelly of the American dream and about excess in America, which is something we knew a lot about."[10] In 2008, Don Felder described the origins of the lyrics

spaysi8

New member
not my cup of tea

אחלה שיר,
אבל זהו.. (מבחינתי, אל תהרגו אותי:p)

Purple Mushroom

New member
הגבתי בבלוג

למעלה