מה דעתכם על השיר שלי???

JOSH000

New member
מה דעתכם על השיר שלי??? ../images/Emo36.gif

שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם בשיר מקורי שכתבתי, השיר הזה די מיוחד, אשמח אם תקראו אותו במלואו ותגיבו לי עליו, נראה מי בניכם זיהה על מה מדבר השיר, רמז: זו בעייה מסויימת שיש לי :] תודה מראש, ג'וש מלדה זה השיר: רסיסים של אור שיר מקורי, נכתב ע"י ג'וש מלדה "מאז ומתמיד לא הכול היה מושלם, הכוונה היא שהחוש הזה הולך ממני ונעלם, לאט - לאט, בהדרגה מתמדת, עד שאגיע יום אחד לאותה הרגשה כואבת, זה התחיל מאז שאני מכיר 'תעצמי, עוד מגיל קטן, זה בעצם היה פה כשחשבתי שזה שם, ניסיתי להסתגל ניסיתי להדחיק, לחיות עם זה בתקווה שזה יפסיק כבר להציק, אבל מהר מאוד התאכזבתי לגלות, שזה יילווה אותי תמיד וככה זה הולך להיות, בבית ברחוב בכל מקום בכל זמן, מתאמץ בכל כוחי לפענח את הסימן, כמה שניסיתי ככה הרסתי, קשה לחיות עם זה באמת שקשה די כבר נמאס לי, החברים תמכו בין אם פה ושם גם הסתלבטו, אף אחד אחר וגם במשפחה לא ידעו, תמיד אהיה שונה, תמיד יוצא דופן, כי לאחרים יש את המתנה הפשוטה שלעולם לא אזכה לקבל בשום אופן במקומכם לא הייתי מחליף את הזכות הזו - לא בעד שום הון שבעולם, גם לא בעד הזכויות והמתנות הגשמיות, שאמורות לעזור ולנסות לפצות על הפגם, רסיסים של אור,רסיסים של תקווה שהמצב יישאר כפי שהיה בדיוק ברגע שבו סיימתי את כתיבת השיר הזה, בדיוק באותה שנייה. דיי - דיי זה באמת יותר מדי עד מתי אלוהי מספיק עם זה ודי, למה זכיתי לגורל הזה, ולמה זה נגזר דווקא עליי, מתפלל לחיים אחרים, כי חיי כבר לא חיי בזה הרגע אני עוצם את עיניי, חש את התסכול - לוחש לעצמי הלוואי." ג'וש מלדה, 20/10/06

itoosh2

New member
למחוק ../images/Emo11.gif

נא לקרוא חוקים... פורום זה אינו המקום לפרסום שירים כתובים בלבד... הוא עוסק בצד המוזיקלי של המוזיקה...

A N I g M A

New member
צודק,

אבל גם הסכמנו שיש מקום לכתובים, ושנפתח שרשור בכל שבוע. השבוע לא פתחנו, כי לא הייתה הענות גדולה מידי. בשבוע הבא - אני מבטיחה!

itoosh2

New member
זה עדיין לא שירשור כתובים...

אני לא עושה את זה מתוך מניאקיות... פשוט כבר נמאס לי מפורומים שגם המנהלים לא מכבדים את החוקים בהם... (עזבו, עניין שלי)

TillsWIFE

New member
גם אם הוא עוסק בצד המוזיקלי של

המוזיקה, אני לא מבינה למה למחוק? ויש דרך להגיב בלי לפגוע באנשים, גם אם הם אולי עשו משהו לא בדיוק לפי חוקי הפורום.

itoosh2

New member
יש דרך...

נכון... וזה לא שאני רוצה להעליב אותו... אבל זאת הודעה למנהלות שיאכפו את החוקים שהן עצמן הציבו... זה מה שאני מצפה במינימום מהמנהל... והוא גם צריך לדעת לקרוא את החוקים... ואם לפי החוקים הודעה שתיפתח על שיר כתוב בלבד שלא בשירשור המיועד לך צריכה להימחק... אני לא מבין למה היא עוד לא נמחקה?

למעלה