מה דעתכם על השם החדש?

מה דעתכם על השם החדש?

``פאלם פיילוט וחברים?`` זכויות היוצרים שמורות למבקרי הפורום

אני אשבית את השמחה. לדעתי זה

קצת מזכיר את ``אמנון לוי מארח`` , או מופע עם להקת ליווי. זה לא כל כך רציני ומדגיש את המשקל שניתן ל``חברים``. הייתי אולי מציעה את ``מחשבי כף-יד``. מה דעתכם?

צריך להתפשר איפשהו

אני חושב שמוסכם ע``י רובנו שהמילים ``פאלם פילוט`` חייבות להשאר. הסיבות מפורטות בהודעות קודמות בנושא. אני חושב שמוסכם גם שדרושה הרחבה של השם. אני מציע למקד את ההצעות בהרחבת השם ולא בהחלפתו. ``פאלם פיילוט וחברים`` באמת נשמע קצת כמו תכנית אירוח. אני מצרף את ההצעה ``פאלם פילוט ומחשבי כף יד``. כולם מוזמנים להגיב, אבל אני מבקש להציע שמי שקוטל רעיון של אחד, יביא במקומו רעיון אחר, ולא יקטול סתם בלי להציע חלופה. איל וובר.

הצעה מעניינת. כמו תמיד האמת

נמצאת איפה שהוא באמצע ולכן בהצעתך בעצם השגנו את כל העולמות: גם שמירת שם המותג וגם התייחסות רצינית לבעלי מכשירים אחרים. לדעתי ההצעה הטובה ביותר שנשמעה עד כה.

תומך בהצעה

פאלם פיילוט ומחשבי כף יד מה עם הצעה שונה במקצת? (ואל תתקיפו) פאלם פיילוט ושות`?

אני עדיין בעד...

פאלם פילוט ומחשבי כף יד. אני חושב שזה מקיף את כל מחשבי כף היד ושומר על מקומו המרכזי של הפאלם.

ברוב קולות התקבלה הצעתו

של אייל וובר אני מעביר את הבקשה למנהלת הפורומים לקרוא לפורום ``פאלם פיילוט ומחשבי כף יד``

תודה להורי שהביאוני עד הלום ;-)

תודה לכולם על האמון, התמיכה וחברות הטובה שהביאו אותי לאיפה שאני היום. אף פעם לא דמיינתי את עצמי יושב מול המחשב הנייד וכותב נאום תודה על כך שהצעתי לשם חדש לפורום התקבלה. אני שוב רוצה להודות לכל משפחתי, חברי, חיות המחמד שהיו לי, פאלמים ישנים שמכרתי, ואפילו למחשבי כף יד מבוססי חלונות CE. תודה לכולם. ביחד לעתיד טוב יותר... איל וובר.

אייל שלום, אתה חייב לי 300 ש``ח!!! H-)

על המקלדת האלחוטית שהייתה לי לפני שקראתי את הודעתך תודה לאל שעוד הצלחתי לנגב איכשהו את הקולה מהמסך, אך המקלדת האהובה, השחרחרה והמתוקה, תרתי משמע נשארה לבדה וספגה את שארית המשקה שלא הצלחתי לבלוע באמצע התקף הצחוק את מספר חשבון הבנק תוכל תמיד לקבל בדואל אדם צייט שהלך לקנות מקלדת חדשה

למעלה