מה דעתכם על התאוריה הזאת?

riktal

New member
מה דעתכם על התאוריה הזאת? ../images/Emo58.gif

אם באמת דין מת (ואני חוזרת ואומרת אם), אז סם צריך לקרוא לווילו מבאפי ולבקש ממנה להחזיר אותו לחיים. היא כבר עשתה את זה בשביל באפי, אז היא יכולה לעשות את זה שנית. מה שבטוח הוא שמכיוון שדין נמצא בגיהנום - הוא לא יבכה לה ויגרום לה להרגיש רע, כמו שעשתה באפי אחרי שהחזירו אותה לחיים, אבל היא היתה בגן עדן ומשכו אותה משם. את דין ימשכו מהגיהנום, כך שזה לא יהיה נורא כל כך עבורו? מה דעתכם על התאוריה? חשבתי עליה בזמן שטיילתי עם הכלבה שלי, אבל להגנתי אגיד שבדיוק קמתי משינה ויכול להיות שעדיין הייתי מסטולה.

darklighter

New member
אחלה רעיון לפאנפיק../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הייתי עושה קליפ לסיפור הזה אם היה לי את עונה 6 של באפי...אחלה רעיון... למרות שלא נראה לי שזה מה שיהיהXDDD

darklighter

New member
סיפור שמעריצים כותבים עם דמויות מסרטים/סדרות

ששונה מהעלילה המקורית.... באנגלית- fan fic שזה קיצור של fan fiction מקווה שהבנת...

../images/Emo58.gif מקריסטין מE על מה תעסוק העונה הבאה!

Janice in Kentucky: Any word on Supernatural? Give me some love! Gladly. I’m hearing that Supernatural is going to be dealing with a lot of specifically religious symbolism this season, with a particular eye toward the devil, hell, god, etc. (And with any luck: loincloths.) Also, did you hear that Sam is the devil's son?! Oh wait, wrong show. Did you hear that Dean is in hell?! Crazy town! From what I'm hearing, the new Supernatural season is looking really good.

ספויילר..

נחמד.. ולכל האלה שלא רצו להאמין.. דין בגיהנום..XDDDDD

Charmed Or

New member
לך תקפוץ מצוק.../images/Emo112.gif

הוא פשוט... לאלאלא. הוא לא בגיהינום.

darklighter

New member
נשמע טוב../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ואהבתי איך שהיא התבלבלה עם ריפרXDDD חח היא לא ממש ספיילרה הרבה...אבל נשמע מעניין:] אה ותודה

Charmed Or

New member
אוה,../images/Emo112.gif

"...with a particular eye toward the devil, hell, god, etc." אני כל כך אוהבת את הסדרה הזאת.

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

איזה באסה שמחזירים את רובי ואת בלה לא... מישהו זוכר מי זה הרופוס הזה?

ספויילר..

בטח יחזירו אותה כמו שהחזירו את קייסי.. בתור מה שקרה THEN...סתם.. מגניב שהיא חוזרת..XDDD בלה בגיהנום (יאי..XD).. צאי מהסרט שאת חיה שיחזירו אותה..XDDD

רופוס.. ספויילר..XD

הוא הצייד לשעבר מ3.15.. זה שדין הולך אליו בשביל לברר על בלה..XD

ספויילר..

למה, בובי היה נחוץ?! לא.. חוץ מלקדש את המים בפרק האחרון הוא לא עשה שום דבר מיוחד..XDDD

s p b v

New member
תאוריה משלי...ספוילר

היי,אני חדשה פה :) נזכרתי בזה שבאחד הפרקים( לא זוכרת איזה) "עיניים צהובות" אומר שהיה דור נוסף כמו סאם. אולי בגלל זה אמא שלהם הכירה אותו? אולי הוא ניסה לעשות את אותו הדבר לדין?

psycho girl297

New member
אולי אבל לא כל כך הגיוני

כיוון שדין הוא לא דור קודם הם אותו דור אולי דווקא אימא שלהם היא מהדור הקודם של כאלה

למעלה