מה דעתכם על התאוריה-הילד הראשון

רותי&ע

New member
מה דעתכם על התאוריה-הילד הראשון

בד"כ דומה לאבא?
נשמע טפשי? כששמעתי את זה התחלתי לחשוב על כל מכרי ונדהמתי-גם במשפחה המורחבת, גם אצל החברים, אצל כולם הילד הראשון דומה לאבא.. איך זה אצלכם? (לא מתאים לשאלת סקר?)

וואלה! לא חשבתי על זה עד עכשיו...

וכבר כמעט הייתי בטוחה שהתיאוריה נכונה!
אבל בשניה האחרונה נזכרתי במישהו, שהוא הבכור והוא דווקא דומה לאמא!
אז כנראה שהתיאוריה לא נכונה לגמרי

דיאנה1

New member
לא חשבתי על זה- אבל אצלנו זה עובד../images/Emo2.gif

הגדולה דומה לאבא, לפחות מבחינת הצבעים. והקטן הרבה יותר דומה לי. חיצונית לפחות. אבל במשפחה המורחבת יש הרבה מקרים הפוכים.

אצלנו זה מתאים

ומזל שהוא בחור יפה, בכל זאת, היא בת...... היא ממש לקחה ממנו המון- גומה בסנטר, צורה של האזניים. הגנים שלי שמשו רק כדי לעדן את הכל.

זה מ-א-ד נכון....

איזה זקנה חכמה אמרה לי.."אם את אוהבת את בעלך ומסתכלת עליו בהריון..התינוק יהיה דומה לו"..."אם התינוק דומה לך..סימן שאת אוהבת את עצמך"....טוב, הכל בערבון מוגבל. אצלינו זה יצא נכון!!!

דיאנה1

New member
זה דווקא מדאיג, כי אם מאחדים את שתי

התאוריות, יוצא שהאהבה דועכת עד הילד השני

נעה גל

New member
אצלנו זה לא עבד בדיוק

כי אורן היא תערובת מדהימה של דני ושלי. קודם כל, נציין שאנחנו די דומים אחד לשני (העור בהיר, העיניים בהירות, השיער בהיר וכו´), כך שזה לא ממש חכמה שהיא יצאה דומה לשנינו. טכנית היא דומה לי. כלומר, צורת העיניים שלי, השיער שלי וכו´, אבל, כל ההבעות של אורן הן מדני, ולכן, היא נראית דומה לשנינו בצורה מפתיעה. ואיתמר, גם הוא דומה לשנינו ובכל זאת, שונה כל כך מאורן! בכל מקרה, אני באופן אישי דווקא עונה על הסטטיסטיקה - אני בכורה ואני דומה לאבא שלי, אחותי דומה לאמא שלי.

אנחנו גם שוברים את התאוריה ../images/Emo128.gif

אני ובעלי לא רואים דמיון לאף אחד מאיתנו אבל 99% מהתגובות אומרות שיותם הוא "קופי של אמא"
וואוו, וכמה פעמים שמעתי את הבדיחה שאני יכולה עם הדימיון הזה להיות בטוחה שהילד הזה הוא ממני. מישהו פעם אפילו הוסיף שאהיה רגועה, את הילד הזה בטוח לא החליפו בבי"ח. נו, טוב, אם כולם מתעקשים... אז שברנו את התאוריה.

יערה+

New member
גם אני חשבתי ככה, עד שנולד ירין

שהוא קופי שלי. מקווה שתצליחו לראות את הדמיון, כי התמונות לא ממש חדות

אני דוקא שמעתי תיאוריה שונה

שכשהתינוקות ממש נולדים הם דומים לאבא - כדי שיפתח רגשי קירבה מהר (הרי האמא יודעת בוודאות שהם שלה
) ואח"כ הם מפתחים פרצוף ייחודי משלהם. אצלנו זה עבד - בתינוקיה בעלי אפילו לא היה צריך להראות תעודה מזהה (טוב אבל אולי זה כי היא היתה התינוקת הכי קרחת במחלקה ובעלי גם נטול שיער לחלוטין ויש להם מבנה גולגולת דומה) ועכשיו הרבה אומרים שהיא דוקא דומה לי. מי יודע.

יערה+

New member
לא משנה למי היא דומה, היא מקסימה

ולדעתי, שירלי תסלחי לי, היא עדיין דומה לאבא.

למעלה