מה דעתכם על התוכנית אימונים הבאה:

IndigoChild1

New member
מה דעתכם על התוכנית אימונים הבאה:

1. לחיצת חזה עם מוט 3 סטים 10 חזרות |משקל 4 קילו 2. אני לא מבין מה המדריך כתב לי אבל זה תרגיל שבו אני יושב עם רגליים כמעט ישרות וגב זקוף ומושך אלי משקולות עם חבל זה עלמנת לייצור יציבה נכונה של הגוף לפי מה שהבנתי | משקל : 37 3.לחיצת כתפיים עם משקולות 10*3 | משקל : 7 4. לחיצת רגליים 3*10 | משקל: 60 5. כפיפות ברכיים 3*10 | משקל: 40 6.כפיפות מרפקים 3*10 | משקל: 4 7. (מקווה שאני כותב את זה נכון) פשיטת מרפק עם חבל 3*10 | משקל : 12 8. את זה אני הוספתי לבד חיזוק שריר התאומים 20*3 + משקולת של 10 9. בטן תחתונה 3*15 עכשיו אני מחפש לגדול קצת ובעיקר בעיקר להגיע למצב של גוף מוצק ושרירי אם יש צורך לפרט אז : ריבועים בבטן (מין הסתם) , חזה מוצק ונפוח (לא משהו מוגזם) , חיזוק והגדלת השרירים בזרועות(יותר חשוב יופי מאשר כוח) ושרירי תאומים מוצקים ויפים לפי דעתי התוכנית אימונים שלי לא מספיקה לכן אשמח לשמוע הצעות שיעזרו לי לשפר אותה ולהגיע לתוצאות טובות יותר ד'א אני גובה 1.77 משקל:67.8 אחוז שומן 12.5 מסת גוף רזה 59

oridoron77

New member
תשובה

1. על כמה ימי אימון בשבוע אתה נמצא? 2. בשביל לגדול מתוכנית אשר נותנת תרגיל אחד לכל קבוצת שרירים (תוכנית לכל הגוף) תרגילים יותר מורכבים ממה שיש לך כרגע. העבודה על הרגליים פחות או יותר בסדר (למרות שכן הייתי מכניס סקוואט ולא מסתמך רק על מכונות). לא הייתי מוסיף אגב עבודה לתאומים בשלב זה, עבודה על זוקפי הגו זה דבר הרבה יותר חשוב. 3. אין דבר כזה בטן תחתונה, ואני מקווה שהמדריך שלך לא קרא לתרגיל ככה. 4. התרגיל השני נקרא חתירה, והוא לקבוצת שרירי הגו. אומנם התרגיל מפעיל את זוקפי הגו בצורה טובה, אך לא הייתי אומר שהוא תרגיל ליציבה, אלא קודם כל תרגיל לקבוצות שרירים תנועתיות. 5. עבודה על זוקפי הגו, אם זה לא היה מובן, אז חובה. 6. אתה מבקש 2 דברים. אם ברצונך לראות קוביות, אתה צריך ללכת תפריט שיתמוך. אם ברצונך לעלות מאסת שריר, אז כדאי לשכוח כרגע מהריבועים ולהתרכז בלאכול נכון ובכמויות גדולות. ממה וכמה? את זה אפשר לברר אצל תזונאי. 7. יש מבין? אורי

IndigoChild1

New member
תשובה לתשובה

1. אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ראשון ,שני ,רביעי וחמישי 2. למה לא לעבוד על התאומיים? זה לא בא על חשבון משהו אחר 3. ככה הוא חשם לי "בטן תחתונה" 4. (אני אתייחס ל6) תגיד לי מה אתה חושב על התפריט הזה ארוחת בוקר: קופסאת טונה + 2 פרוסות לחם מלא (זתאומרת 4) +אגוזי מלך אחרי אימון: 5 תמרים\בננה +גביע גבינה לבנה 3% או שייק חלבון 40דקות - שעה אחרי אימון: 150ג' חזה עוף +אורז+פסטה (פה לא ממש הבנתי אם זה אורז ופסטה או או אורז או פסטה?) צהריים: פחות או יותר כמו בארוחה שאחרי אימון א. ערב: טוסט + סלט + חביתה 2 ביצים +3-4 כפות גבינה ו\או טונה למה התפריט הזה יותר מתאים והאם היית משנה או מוסיף משהו?

oridoron77

New member
../images/Emo26.gif

1. ימי האימון שלך מתאימים לAB קלאסי, מה שגם יעבוד טוב למטרות שלך. 2. אין בעיה עם זה שתעבוד על התאומים. פשוט עדיף שאם אתה נותן עבודה לתאומים, קודם כל תחשוב איך להכניס עבודה על זוקפי הגו. 3. בעייתי. יש אפשרות להחליף מדריך? 4. אני לא תזונאי, וגם אם יש לי ידע לדעת פחות או יותר מה הכיוון של התפריט, זה יהיה מאוד לא מקצועי ממני לעשות זאת. קח בחשבון שיש הרבה פקטורים שיכולים להשפיע על כמויות המזון שאתה צריך לצרוך (ועל היחסיות בין שלושת אבות המזון): כמות שינה, הרגלים יומיומים, סוג עבודה\משרה, קילומטראז יומי, אימונים, גובה, משקל, רמת כושר גופני, והרכב גוף (מאסה רזה, ומאסת שומן). נראה לך אופטימלי לבנות תפריט דרך הפורום? אורי

IndigoChild1

New member
../images/Emo164.gif

ישבתי עם חבר מהעבודה שהוא גם מאמן כושר והוא בנה לי את התפריט חשוב לציין שהוא לא בנה לי את התוכנית אימונים זה היה מדריך מהחדר כושר לדעתו יש הרבה לשפר בתכנית אבל רציתיי לשאול גם פה ואני חושב שזה בסדר לקבל ייעוץ תזונאתי מאחד שמתאמן כבר 6 שנים והגיע להשגים יפים מאוד

סיפור אמיתי

לא מזמן הסתיים משפט בארה"ב שבו הואשמו שני סטודנטים בהונאה כי הם פרסמו הודעה כזאת בערך: "אם את רוצה חזה עומד, תשלחי לתא דואר כל שהוא 2$ ותקבלי בדואר את המתכון...", הם אספו בדרך זאת עשרות אלפי $ והתשובה שהם שלחו ובגללה הואשמו בהונאה היתה: "תעמדי על ארבע...". אין קסמים כנראה, רק עבודה קשה

למעלה