מה דעתכם על התיאוריה שלי: עגבניות ותפ"א

מה דעתכם על התיאוריה שלי: עגבניות ותפ"א

יש לי "תיאוריה" שכשמנסים לבשל תפ"א ועגבניות ביחד, או לאפות אותם ביחד, העגבניות מעכבות את ריכוך התפ"א וממש מאריכות את זמן הבישול.
רק מה, הבוקר הסברתי את התיאוריה לאחותי והיא אמרה שמעולם זה לא קרה לה, ורק השבוע הכינה תבשיל מעולה עם עגבניות, שעועית ירוקה, עדשים ותפ"א ולא הבחינה בתופעה הזו.
אז זו רק אני? זה היה מקרה? כי קרה לי כמה וכמה פעמים ומאז אני תמיד נוקטת צעדי-ריכוך לתפ"א לפני שאני מוסיפה עגבניות.
 

Dr T noki

New member
לי זה לא קרה אף פעם

מה שכן קרה זה שתפוחי אדמה מסוג מסוים לא התרככו לי במשך שעות בתנור, אבל זה נדיר ולא קשור לעגבניות .
 
פשוט מאוד

לשים שני סירים על האש זה לצד זה ולבדוק
 
למעלה