מה דעתכם על התכניות?

מאד קשה לי עם חדר האמבטיה

כפי שכבר נאמר לך הוספת יותר מדי אלמנטים. א. יש בעיתיות עם כיוון פתיחת הדלת ומיקום המקלחון עם דלתות השקופות. ב. יש לוותר על המקלחון, באמבטיה קיים ראש מקלחת, החדר קטן מידי מכדי להכיל את שניהם בנוחות. ג. איזור האסלה צפוץ מאד, הנישה האנכית אומנם מוסיפה יופי אבל מצמצמת באופן ניכר את החלל שבלאו כי מאד מוצמצם, לדעתי נישה אופקית מעל מיכל ההדחה הסמוי תוסיף יותר מה גם שניתן להניח בה את גלילי נייר הטואלט. ד. הייתי מבטל את המקלחון, צמוד לדלת מהצד של המקלחון הייתי בונה קיר גבס פרופיל 5 בעומק של 40 ס"מ מאחורי קיר הגבס הייתי ממקם את האסלה, ניתן לעבות בגבס את הקיר בשביל מיכל הדחה סמוי, כיוון הישיבה שהפנים פונות לכיוון החלון. ה. את הקיר שבין האסלה הקיימת לבין האמבטיה הייתי מאריך לכיוון הקיר הנגדי (את האינטרפוצים הייתי מעביר לקיר הנגדי מכיוון שגם במצב הנוכחי הגישה אליהם מאד לא נוחה) בניה בבלוקים עדיפה על מנת שהקיר יתמוך בכיור שיורכב עליו, כמובן שמהצד השני (הצד של האמבטיה) אפשר לעשות נישה קטנה עבור הסבונים השמפוים וכו' שמאד מכערים כאשר הם מונחים מסביב לאמבטיה.

חיבורים

New member
איפה הממ"ד../images/Emo4.gif?

וברצינות - התוכנית יפה והביצוע לעילא ובכל זאת כמה נקודות - - ניכר הנסיון לדחוס כמה שיותר פונקציות לדירה אחת קטנה. בעיקר בעייתי בעיני ההול דרכו מתבצעת הגישה לחדרים (הכניסה לח. השינה מחייבת כישורים אקרובטיים של ממש) ולכן - 1. הייתי מעיף את האמבטיה יחד עם הקיר שתוחם אותה חלקית ודוחף במקום מקלחון+ אסלה. את הדלת הייתי מזיז למרכז ואת כל הקיר שלה לוקח 50 ס"מ פנימה. מאחורי הדלת הייתי מציב מ. כביסה + מייבש ובצד השני ארון + כיור ומראה. 2. הייתי מצמצם את הכוננית החוסמת את הכניסה להול לקו הקיר ומעיף את השולחן (אם ממש חשוב לך לארח המוני אנשים, תחליף את פינת האוכל התוחמת את המטבח ושים במקומה שולחן נפתח, שיכול לעבור למרכז במקרה הצורך). בכך הייתי מגדיל את ההול ויוצר זרימה נוחה יותר בדירה ותחושת מרחב. 3. את מרפסת ח. השינה הייתי מצרף לחדר ועושה שם פינת עבודה. וזהו, בתור התחלה.

garbil

New member
תשובה:

סימנתי עמודים באדום. מבין למה אי אפשר לעשות מה שהצעת?

חיבורים

New member
קבל רעיון

למה שלא "תדחוף" את כל קומפלקס האמבטיה מטר שמאלה (מבט מהכניסה) ותחליף בין ח. ילדים לח. שינה? אם אתה גם דוחף את קיר האמבטיה פנימה כפי שהצעתי לך קודם כל העמודים נבלעים בקירות. זה דורש, אמנם, את שינוי סידור הרהיטים בסלון (כי ההול יכנס עכשיו משמאל לעמוד הגדול) אבל לא באופן דרמטי. אלא עם כן יש עוד אילוצים שלא ציינת

nof123

New member
סקצ'אפ

אפשר בבקשה בשתי מילים לקבל הסבר, איך העברת את התוכנית המקורית בקנ"מ לתוך השרטוט? הדגש הוא על קנ"מ. תודה.

חיבורים

New member
אפשר לייבא קובצי תמונה

לתוך התוכנה (IMPORT -> 2D GRAPHIC), להקרין אותם על כל משטח ישר ולשחק איתם. כל מה שנדרש כדי להתאים את קנה"מ של התוכנית המקורית לזה של השרטוט זה קצת משחק, זה הכל.

adigos

New member
אפשר לדעת באיזה תוכנה נעשה...

כאן שימוש בבקשה??? :)

garbil

New member
ניראה לי שזהו זה!

ככה זה מסתדר הכי טוב. תודה לכולם, אני מתחיל לבנות. תמונות יבואו בהמשך

למעלה