מה דעתכם על התכנית שהייתה בערוץ 10 על הלחם?

דיברגנט חדש

Well-known member
מה דעתכם על התכנית שהייתה בערוץ 10 על הלחם?

קוראים לתוכנית עושות חשבון.
 
לצערי לא ראיתי

והבנתי שהוא גם נגנז מהאינטרנט.
בכל אופן, בלי קשר לכתבה אני בזמן האחרון אוכלת פחות לחם.
 
תודה


כתבה טובה וחשובה וטוב שהעלו את הנושא הזה למודעות כי רוב האנשים עדיין ממש מאמינים שהמדינה דואגת רק לבריאות הציבור.
כאמור שמחה שגם בלי קשר לזה הפחתתי משמעותית את צריכת הלחם.
וכרגיל גאה ברופא המשפחה שלי שגם כן התראיין שם ואמר מה שהרבה בעלי אינטרסים לא רוצים שנדע
 
שאני מודה לאל

על כך שאני יודעת ומורגלת הן לאפות בבית
והן לקרוא היטב תגיות של מוצרים כולל לחם ואינני קונה כאלה שאין עליהם מידע
 

דיברגנט חדש

Well-known member
האם זה מסורבל להכין לבד?

אנחנו רוצים לקנות אופה לחם וגם להצטרף למכינים לבד ואשמח לטיפים.
 

AnatShemer

New member
מאוד פשוט. 2 דקות

לשים את החומרים בפנים, אחרי שעה הלחם מוכן.
 

דיברגנט חדש

Well-known member
של איזה חברה?

מה לשים לב בקנייה?
האם יש פגמים למכשיר שצריכים להיזהר מהם בעת הקנייה?
 

AnatShemer

New member
אני קונה את

המכונות בחנויות יד שניה (3-10 דולר למכונה) והן מפירמות שונות. אני שמה לב שהתבנית תהיה מאוד גדולה (לכיכרות של 2 פאונד) ושיהיה מעגל אפיה קצר של כשעה, כי רק בו אני משתמשת.
יש לי כרגע שתיים, בעבר היו לי עוד שתיים (לאחת שברנו את המכסה ולשניה איבדנו את המערבב).
 
אינני הכתובת

כי אני לא עובדת עם אופה לחם
לשה, מתפיחה ואופה כמו פעם

אבל יש כאן בעלי ותק באפיה עם אופה ואני בטוחה שעם הנחיות נכונות העבודה מצטמצמת למינימום של הכנסת חומרים והפעלת המכשיר

אני אוהבת להרגיש את הבצק בידיים, מן שריטה כזו
 

Dr T noki

New member
אני מכינה פיתות מקמח מלא/שיפון/כוסמין/טף בבית בלי בעיה

וגם לחמניות ולחם.
יש לי אופה לחם אבל הוא מעלה אבק כי אני יותר מחבבת את התוצאה בלעדיו

הילדים, אגב, מתים על הפיתות האלו.
מה שיכול לקחת זמן זו ההתפחה, הלישה זה לא הרבה זמן, וזה נחמד.
 

Dr T noki

New member
תודה!
אני מניחה שאין צורך במחבת המיוחדת ואפשר בתנור

 
לחלוטין

אני מכינה פיתות קמח מלא בתנור הביתי אמנם על תבנית הפוכה אבל בתנור לחלוטין
 

דיברגנט חדש

Well-known member
הן לא נקרעות?

עד היום בשביל להעמיס פיתה, אני קונה רק ממאפיות, כי הפיתות הפשוטות נקרעות כאשר מנסים לשים משהו עם נפח.
כנ"ל, האורגניות מהקמח המלא מעדן נקרע בקלות ואם את אומרת לי שהפיתות חזקות ועמידות לדחיסה, זה מאוד משמח אותי.
 
למעלה