אבי בן 1231
Well-known member
הייתי מציע לארה"ב להקים מדינה פלסטינית בשיטחה.
איזור נבדה די שומם, ומיליון וחצי או שני מיליון לא יפריעו לארה"ב!!
הבוקר חשבנו על אותו נושא.הייתי מציע לארה"ב להקים מדינה פלסטינית בשיטחה.
חבלהבוקר חשבנו על אותו נושא.
עמדתה של ארצות הברית לא חדשה. אולם בפועל נהוג לומר שאף פעם לא קמה מדינה ללא הסכמת המדינות השכנות/כובשות, כך שספק אם ארה״ב יכולה בכלל לבצע את הצעד הזה, גם אם היא נורא נורא רוצה בו.הייתי מציע לארה"ב להקים מדינה פלסטינית בשיטחה.
למה אתה מתייחס ברצינות להצהרות של ביידן הדמנטי ולמה אתה משליך ממנו אל תושבי נבדה, שרובם המוחלט לא הצביעו לו?הייתי מציע לארה"ב להקים מדינה פלסטינית בשיטחה.
הם (האמריקאים) "ישמחו", בדיוק כפי שמצרים "שמחה" לקבל עזתים לשטח מדבר סיני.הייתי מציע לארה"ב להקים מדינה פלסטינית בשיטחה.
למזלנו, החמאס לא יסכים למדינה אחת ל2 עמים.הם (האמריקאים) "ישמחו", בדיוק כפי שמצרים "שמחה" לקבל עזתים לשטח מדבר סיני.
הרשי לי להזכיר לך שכבר יש מדינה כזו, קוראים לה ישראל. האם שכחת שבישראל חיים 2.3 מיליון ערבים שהם גם אזרחי ישראל? תרצי או לא, זו גם המדינה שלהם. מה החמאס מסכים או לא מסכים כלל לא משנה.למזלנו, החמאס לא יסכים למדינה אחת ל2 עמים.
למזלנו, החמאס לא יסכים למדינה אחת ל2 עמים.הם (האמריקאים) "ישמחו", בדיוק כפי שמצרים "שמחה" לקבל עזתים לשטח מדבר סיני.
לדעתם המדינה אינה,שלהם. והם נלחמים כדי לסלק אותנו מאדמת אבותינוהרשי לי להזכיר לך שכבר יש מדינה כזו, קוראים לה ישראל. האם שכחת שבישראל חיים 2.3 מיליון ערבים שהם גם אזרחי ישראל? תרצי או לא, זו גם המדינה שלהם. מה החמאס מסכים או לא מסכים כלל לא משנה.
את מדברת על חמאס, אני מדבר על ערביי ישראל. אמרתי שמה שהחמאס מסכים או לא מסכים כלל לא משנה.לדעתם המדינה אינה,שלהם. והם נלחמים כדי לסלק אותנו מאדמת אבותינו
כל כך צודקת חורזת לקחו לעצמם מדינה 22 מדינות יש להם שילכו לשם איך אמרה גולדה ממתי יש עם כזה פלשטינאם??למזלנו, החמאס לא יסכים למדינה אחת ל2 עמים.
לדעתם המדינה אינה,שלהם. והם נלחמים כדי לסלק אותנו מאדמת אבותינו
גולדה אמרה הרבה משפטים חכמים.כל כך צודקת חורזת לקחו לעצמם מדינה 22 מדינות יש להם שילכו לשם איך אמרה גולדה ממתי יש עם כזה פלשטינאם??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.